reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zupełnie jak u mnie.. pierwsza ciaza. Przed ciaza rozmiar 34/ 36.. Nie wiem kiedy wrócę do formy
U mnie przed ciążą rozmiar 36. Zawsze chuda jak patyk i szczerze to nie nastawiam się na powrót do tego rozmiaru. Poszlo mi mocno w uda i zakładam że brzuch tez zostanie bo rozstępy sie zaczynają robic. Takze chciałabym chociaz do rozmiaru 38 wrocic po ciazy ;/ jak narazie na plusie mam 15 kilo. I naprawdę to mocno odczuwam
U mnie tez przed ciaza 36. Mam juz 14kg na plusie a do terminu trzy tygodnie 😬 najgorsze jest to ze naprawde juz nie mam sily na nic..
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 18 kg, przed ciążą też rozmiar 34/36 i już jakoś ze 3 miesiące po porodzie mieściłam się w stare spodnie, także będzie dobrze. Jeszcze będziemy szczupłe 💪😁
❤️ Jest nadzieja!

Dziewczyny, strasznie mnie rozczulaja te wypychajace sie ksztalty z brzucha :) widze jak mala wypycha sie pleckami (na kazdym badaniu juz jest w tej samej pozycji czyli glowkowo, buzia do kregoslupa, plecami do brzucha). I co jakis czas wychodza takie wystajace male ksztalty - mysle ze to lokciami sie rozpycha ❤️❤️❤️ I’m lovin’ it ❤️

Ja tam 38rozmiar mam noramlnie wczesniej nosulam 40 /42ale schudlam 12kg rok temu [emoji16]i na pewno po ciazy chcialabym tak wrocic do 58kilo[emoji38]
U mnie tez przed ciaza 36. Mam juz 14kg na plusie a do terminu trzy tygodnie [emoji51] najgorsze jest to ze naprawde juz nie mam sily na nic..

[emoji3590] Jest nadzieja!

Dziewczyny, strasznie mnie rozczulaja te wypychajace sie ksztalty z brzucha :) widze jak mala wypycha sie pleckami (na kazdym badaniu juz jest w tej samej pozycji czyli glowkowo, buzia do kregoslupa, plecami do brzucha). I co jakis czas wychodza takie wystajace male ksztalty - mysle ze to lokciami sie rozpycha ❤️❤️❤️ I’m lovin’ it ❤️
Też uwielbiam te wypychające się kształty. Najbardziej urocze są rączki/łokcie wychodzące w okolicy pępka 😍
Będę strasznie za tym tęsknić.
No to jesteśmy prawie w jednym terminie. U mnie wstępnie 10.02. Tez jest Ci już tak ciezko?;p

Jest trochę ciężko się ruszać, ale jak na razie to nie mam żadnych skurczy itd. Czasem coś ciągnie, ale tragedii nie ma ;)

Ostatnia edycja:
U nas wieczorem wjechała melisa na lepszy sen i fakt spało sie troche lepiej :p od 22 do 4 czas jako tako przespany ale za pięknie by było przespać noc cala 🙉 Wiec jak przystało na ciazowe dolegliwosci. Pobudka o 4 i juz nie śpimy:D

Hej dziewczyny, witam się z Wami przy delikatnej kawce z rana :D No to jak nikogo dzisiaj nie zaskoczy maleństwo to oficjalnie wszystkie dotrwałyśmy do naszego miesiąca "zero" :D

Hej dziewczyny, witam się z Wami przy delikatnej kawce z rana :D No to jak nikogo dzisiaj nie zaskoczy maleństwo to oficjalnie wszystkie dotrwałyśmy do naszego miesiąca "zero" :D
Ja wlasnie kawa w ręku tez 😀pojechalam sobie przed 8 na zakuoy i pocalowalam klamkę 😂od 9 😂 takze wróciłam pije kawe i jade bo nic w domu nie mam do jedzenia 😂 dzisiaj u mnie 38+0 takze dobry tydzien 😀 jutro wizyta zobacze jak mala przybrała na wadze 😀 i czy jest może jakieś rozwarcie hmmmm oby!

reklama
Do góry