spróbuję jak wrócimyRozrywam po bokach na tych łączeniach. Jak dla mnie super sprawa.
reklama
nigdy tam nie odróżniam chudy, drobny, szczupły dla mnie te wszystkie to jak najbardziej pożądane i marzą mi sięNie wiem nawet, na szczepieniu w poniedziałek miał 6100. Ale on jest ogólnie drobny, nie powiedziałabym że chudy tylko po prostu drobniutki
rosenberg
Fanka BB :)
Właśnie nie planuje na razie w ogóle. Chciałabym żeby się sam odstawił w drugim roku życia. Zobaczymy jak wyjdzieA kiedy planujesz odstawić ?
rosenberg
Ale dzisiaj mnie ugryzł tymi zebami na dole, więc trochę się na niego zeźliłamWłaśnie nie planuje na razie w ogóle. Chciałabym żeby się sam odstawił w drugim roku życia. Zobaczymy jak wyjdzie
Hahaha mój śpi od 21-22 do 7-8Marta nic nowego bo Twój od zawsze to jest jakiś anioł zesłany z nieba i żaden agent tutaj mu nie dorowna![]()
G
gość _199
Gość
No ja mu powiedziałam, że jak będzie mnie gryzł i nie spał w nocy to dam mu butle, więc przestałAle dzisiaj mnie ugryzł tymi zebami na dole, więc trochę się na niego zeźliłam
To byłam ja i nadal podtrzymuje, w nocy tragedia. Młody się tak drze że masakra jak cyca nie dostanie. Nie pomaga lulanie, noszenie na rączkach kompletnie nic. Już mi brak pomysłów więc po takiej awanturze i tak mu muszę dać cyca. Może gdybym była bardziej stanowcza to by było lżej ale nie potrafięDziewczyny, ktoras z Was pisala ze odstawia od cycusia i ze ciezko jes z odstawieniem w nocy. Jak tam sytuacja? Pytam bo sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo u mojej cycoholiczki![]()
marta18691
No i fajniemój to jak o 23 zje to śpi do 5-6 potem 8 i teraz znowu kima![]()
marta18691
No on jest całkiem inny niż dziewczynki byłyJakub tak anioł i umie mówić mamatakze złote dziecko
reklama
A probowalas dac smoczek? Czy nie chcesz albo nie dziala?To byłam ja i nadal podtrzymuje, w nocy tragedia. Młody się tak drze że masakra jak cyca nie dostanie. Nie pomaga lulanie, noszenie na rączkach kompletnie nic. Już mi brak pomysłów więc po takiej awanturze i tak mu muszę dać cyca. Może gdybym była bardziej stanowcza to by było lżej ale nie potrafięA na dodatek jak go chce odstawić do łóżeczka to się wybudza i jest ryk . Więc dzisiaj spał z nami w łóżku ale ja jestem taka połamana że szok.