Joasia M
Fanka BB :)
Ja też czekam na te ruchy...chciałabym mieć usg w domuW pierwszej ciąży ruchy zaczęłam czuć jakoś w 17 tygodniu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam na te ruchy...chciałabym mieć usg w domuW pierwszej ciąży ruchy zaczęłam czuć jakoś w 17 tygodniu![]()
Ja biorę dużo, bo 6 tabletek dziennie Asparginu.Dziewczyny, a bierzecie magnez? Mi lekarz zlecił 2 razy dziennie profilaktycznie.
Ja za 5 tygodni mam wizytę znów u swojego lekarza a tydzień później badania połówkowewam ten czas też tak zapiernicza ? Niedługo się nie obejrzę a już urodzimy
![]()
U mnie to samoBardzo zapiernicza! Najbardziej chyba dłużyło mi się do pierwszej wizyty, a teraz jakoś zdecydowanie szybciej to leci![]()
Tan czas to leci jak szalony, dopiero co mówiłam jak byłam w 8tc na wizycie ze luzik, mam 7 miesięcy spokoju do końca marca, później na wizycie 01.10 mówiłam ze 6 miesięcy spokoju, wizytę mam następna za 2 tyg i już będzie 5 miesięcyJa za 5 tygodni mam wizytę znów u swojego lekarza a tydzień później badania połówkowewam ten czas też tak zapiernicza ? Niedługo się nie obejrzę a już urodzimy
![]()
Biorę, bo dobrze u mnie działa na stres, chociaż ostatnio jest z tym bardzo dobrze. Kojarzę, że przed porodem trzeba odstawić, żeby nie hamować ewentualnych skurczy?Dziewczyny, a bierzecie magnez? Mi lekarz zlecił 2 razy dziennie profilaktycznie.
Ja jutroKtoś dziś ma wizytę? W ogóle ktoś jeszcze jest przed prenatalnym czy już wszyscy po?![]()
Biorę, bo jak to lekarz powiedział moja macica jest za bardzo pobudzona i musimy ją wyciszyć bo nie chcemy mieć żadnych niespodzianekDziewczyny, a bierzecie magnez? Mi lekarz zlecił 2 razy dziennie profilaktycznie.
W poprzedniej ciąży miałam odstawić do 36 tc. Wcześniej miałam zmniejszaną dawkę.Biorę, bo dobrze u mnie działa na stres, chociaż ostatnio jest z tym bardzo dobrze. Kojarzę, że przed porodem trzeba odstawić, żeby nie hamować ewentualnych skurczy?