Dokładnie mam ten sam problem. Ostatnio dostałam receptę na 9 opakowańWłaśnie to jest jakaś masakra w tych aptekach. Ponoć wszystko idzie na szpitale bo są potrzebne na covid. Tylko my też ich potrzebujemy. Ja już poprosiłam lekarza żeby mi na jednej recepcie nie wypisywał tylu paczek bo apteki mają max 1. Wypisał 3 recepty jutro po całym Krakowie za heparyną będzie objazd dobrze, że jest ta strona kto ma lek.
reklama
TePati_95
Fanka BB :)
Ja połówkowe mam dopiero 10.12 wiec jeszcze trochę. Chyba ze względu na to ze jako ostatnia mam termin na 30.04 to Ty będziesz otwierać listę a ja zamykaćNo właśnie , kurde chyba ja połówkowe rozpocznę listopadowea na kiedy reszta brygady ma?
![]()
Ooo cycki u mnie tez poszły tylko w tej bluzce aż tak nie widać ale powoli nie mieszczę się w staniki sportowe L/XL i zaczynam się bać co będzie dalejJaki piękny brzuszekto u mnie idą najpierw cycki, brzuch taki maleńki
Nie mam. Niestety 1 trymestr mdłości więc nie szło mi z jedzeniem. Teraz tez się pojawiają i ogólnie na niewiele mam ochotę, ale pilnuje się by jeść co 2-3h. Jeszcze zgaga mi doszła. No żebym tak przed ciążą miała to bym talie osy miała![]()
A mnie odsyłali. Albo proponowali zamiennik ale lekarz kręci nosem na te zamienniki.Dokładnie mam ten sam problem. Ostatnio dostałam receptę na 9 opakowańNiestety do zrealizowania w jednej aptece... Na szczęście pani farmaceutka stanęła na głowie i na raty, ale zdobyła to dla mnie
Już mówiłam lekarce, że jest problem i żeby następne recepty były już osobno
![]()
TePati_95
Mamy w ten sam dzień. Który to będzie u Ciebie tydzień? U mnie 19+6Ja 10 grudnia dopiero![]()
agunia4ever
Mamy w ten sam dzień. Który to będzie u Ciebie tydzień? U mnie 19+6![]()
20+1
TePati_95
Dokładnie! I razem stresować pare dni przed20+1Będziemy się razem emocjonować
![]()
TePati_95
No właśnie! To jest dla mnie tak ciekawy temat te ruchy dzidziusiow, ze codziennie wieczorem leżę i czekam jak na zbawienieJa również biorę acard i heparynę. Acard do 36 tygodnia. Właśnie też w to nie wierzę, że będziemy mieli kolejnego malucha czekam na ruchy to najpiękniejsze co może być w ciąży
Andromedaa
ja chyba 3 czy 4 dzień o tym mówię w komentarzachNo właśnie! To jest dla mnie tak ciekawy temat te ruchy dzidziusiow, ze codziennie wieczorem leżę i czekam jak na zbawienieWiem, ze to trochę szybko jak na mój tydzień, ale pochwalcie się w którym tygodniu poczułyscie pierwsze ruchy i jakie to uczucie? Ja się czasami zastanawiam i trochę nawet obawiam, czy nie przegapie tego momentu
![]()
reklama
Lilu_
Ruchy maluszka to jest coś pięknego i chyba właśnie na to czekałam najbardziej
Poczulam je w 17 tygodniu, ale zastrzegam od razu, że mam łożysko z przodu i wtedy podobno są wyczuwalne trochę później. Te puknięcia w brzuch dodają mi otuchy i są dowodem, że z dzieckiem wszystko ok, bo wcześniej strasznie się zamartwialam, a czekanie na każde usg to był koszmar i stres.