reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wiem Esterka zebedzie coraz trudniej ale nie wiem co robic bo jak mala tylko skrzeczec zaczyna to ten babsztyl juz leci bo mowi ze nie moze sluchac jak placze ale to w koncu dziecko i poplakac musi i to jest od paru dni tak ze ona nie chce sama zasypiac a zawsze zasypiala i co ja ja wloze to ona przychodzi i nas umoralnia , maz i ja sie wkurzamy bo ile mozna wytrzymac i wiem ze te2 miesiace to dla takiego maluszka kupe czasu i sie szybko przyzwyczai ale od jutra nie ma ma spac wlozeczku i gowno mnie obchodzi co na to babka to moje dziecko i ja decyduje jak bedzie zasypiac a nie ona , masz racje bo pozniej to juz wogole nie dam sobie z nia rady a ie chce zeby byla rozpieszczona bo bedzie jeszcze gorzej i to nie ze jestem jakas wyrodna matka tylko chce dla niej jak najlepiej

To ja też jestem wyrodna, bo moje dziecko samo zasypia.przestań gadać takie głupoty............bardzo dobrze że sama potrafi zasnąć.
Mój Oli w dzień lubi się do mnie przytulić ja chce spać.biorę go na rączki i on wtula się w mnie i od razu zasypia..........nawet nie muszę kołysać ani nic.Ale wieczorem na rekach już nie zaśnie..........położę go do łóżeczka na boczku, przytuli się do pieluchy i misia i śpi:tak:.
Zmykam karmic i lulu robić:sorry2:
Dobrej nocki mamuśki:-)

Dziekujemy za komplementy;-)Maniunie my sie znamy:tak::tak:oj nasza sie tak rozkrzyczala ze:szok:Mowie do niej dzisiaj CZEMU TAK Krzyczysz? A mąż z drugiego pokoju krzyczy : SYNDROM MAMUSI:no:

no nie moge z wami- tyle czytania mi zostawialyscie. Utknelam 5 stron w tyl i szybko odpisuje poki D jescze spi.
Majopa- widocznie matka natura plata figle z tymi cycuszkami i tak musi byc- ja tylko zapytalam ;-)
Katarzyna Joanna- dokuentow duuzo do podpisania i potem spodziewaj sie kontroli ze schroniska czy piesio jest dobrze chowany i nie uwiazany na lancuchu. U nas po 4 latach nawet przyszli sprawdzic.
Esti- jakbym byla facetem to bym cie pewnie zaczela podrywac- dobrze ze sie wytanczylas.Ja sie tez wyszalalam na chrzcinach Dominiski
Reszte zapomnialam co chcialam odpisac.
U nas w sloncu bylo 30 stopni.teraz troche chlodniej sie zrobilo- mam jeden wniosek z tych upalnych dni=D nie lubi goraca.
Ja juz po wekendzie z tesciowa. D pobila rekord i w sobote nie spala od 8 rano do 8 wieczorem. OOO juz kweka- pora karmienia sie zbliza- no coz potem doczytam te 5 stron

DZIEŃ DOBRY

60cm i nie całe 4200g
to malutki
Cześć Dziewczynki mam na imię Ewelina Jestem Mamą Gabrysi ur 14.01 Mala urodzila sie spora 4020g i 59cm .Chcialybysmy dołaczyc do Waszego grona:):tak:
Witaj Ewelina my to się znamy :-) cóż się stało że cię tu przywiało.o ile dobrze kojarzę to EWELINKA1307 to ty ?
Przepraszam nie przywitałam sie Maniunia Witam wsród nas, mam nadziej, ze bedziesz nas częsciej odwiedzac.
witam
Ależ śliczności do nas dołączyły. Maniunie i Mamo Gabrysi witajcie na forum . Śliczne Wasze dzieciaczki są.

Maniunie a czym karmisz małego? Je Ci regularnie codziennie o tej samej porze??
Witam
Robert jest od urodzenia na butelce ponieważ nie nie miałam pokarmu, karmię go mlekiem NAN 1. Tak je o ustalonych godzinach i sam się budzi co 3-4 godziny, o ile wogóle spi :-) bo jest coraz ciekawszy świata :-)

To ja też jestem wyrodna, bo moje dziecko samo zasypia.
no to dołączam do grona wyrodnych matek :) bo po jedzeniu odkładam małego do łóżeczka i wychodzę z pokoju:-)a on po 10 min zasypia ...........

Witam:-)
U nas nada pada.....................:baffled::crazy:żeby chociaż na trochę przestało to byśmy na spacerek wyszli.Wczoraj cały dzień w domu i już mam dość tego siedzenia
Zresztą trzeba obiad zrobić i coś na ten obiad kupić......................

reklama
Do góry