e-stera
Fan(ka)
Mili nie powinniście czekać aż będziecie na swoim tylko jak najszybciej ją nauczyć zasypiać samą, bo z każdym dniem będzie coraz gorzej ją tego nauczyć, bo sie przyzwyczai

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

.

oj nasza sie tak rozkrzyczala ze
Mowie do niej dzisiaj CZEMU TAK Krzyczysz? A mąż z drugiego pokoju krzyczy : SYNDROM MAMUSI
to malutki60cm i nie całe 4200g
Witaj Ewelina my to się znamy :-) cóż się stało że cię tu przywiało.o ile dobrze kojarzę to EWELINKA1307 to ty ?Cześć Dziewczynki mam na imię Ewelina Jestem Mamą Gabrysi ur 14.01 Mala urodzila sie spora 4020g i 59cm .Chcialybysmy dołaczyc do Waszego grona![]()
witamPrzepraszam nie przywitałam sie Maniunia Witam wsród nas, mam nadziej, ze bedziesz nas częsciej odwiedzac.
WitamAleż śliczności do nas dołączyły. Maniunie i Mamo Gabrysi witajcie na forum . Śliczne Wasze dzieciaczki są.
Maniunie a czym karmisz małego? Je Ci regularnie codziennie o tej samej porze??
no to dołączam do grona wyrodnych matekTo ja też jestem wyrodna, bo moje dziecko samo zasypia.

żeby chociaż na trochę przestało to byśmy na spacerek wyszli.Wczoraj cały dzień w domu i już mam dość tego siedzenia