sarenkamala
Fanka BB :)
Tak mnie wymęczył doktorek tym USG ze brzuch boli, jakiś niedelikatny byłTo I ja się pochwale9 tydzień, dzidzia 2.4cm rosnij kruszynko!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mnie wymęczył doktorek tym USG ze brzuch boli, jakiś niedelikatny byłTo I ja się pochwale9 tydzień, dzidzia 2.4cm rosnij kruszynko!
o wow ale już kształt dzidziusia widaćTo ja się dzisiaj pochwalę zdjęciem z usgMdłości mi praktycznie odeszły, więc się zamartwiałam. Wg poprzedniego usg powinno być 7+2, a tutaj niespodzianka, 8+2 i serduszko bije
byłam u innego lekarza, z lepszym sprzętem. Mój prowadzący jest stary i ślepy i chyba jednak sprzęt ma słaby
teraz w końcu terminy mi się zgadzają, a nie ciąża młodsza z każdym usg
![]()
a u ciebie nawet bardziej hahahTo I ja się pochwale9 tydzień, dzidzia 2.4cm rosnij kruszynko!
Starczy o 3 dnia u ciebie nawet bardziej hahah![]()
Starszy*Starczy o 3 dni![]()
Ogolnie to nie wiem. Nie zagłębiałam się ale z tego co mówiła to się po prostu robi, samo z siebie. Tak przynajmniej jej lekarz powiedział. Może u innych są jakieś powodyOo a skad ta odklejajaca sie kosmowka? Ja Tez to mam i bardzo sie boje o fasolinke.
Az tak mocno Cię boli?nie wytrzymasz bez?Tak mnie wymęczył doktorek tym USG ze brzuch boli, jakiś niedelikatny byłdziewczyny myślicie, ze mogę sobie wziąć nospe?
Spokojnie, możesz brać. Ważne żeby w 3cim trymestrze ograniczyćTak mnie wymęczył doktorek tym USG ze brzuch boli, jakiś niedelikatny byłdziewczyny myślicie, ze mogę sobie wziąć nospe?
Też polecam tą stronę Pan TabletkaDziewczyny, jeśli nie wiecie jakie witaminy w ciąży, to ja polecam pana tabletkę: Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 29 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka Ja biorę Omegamed optima DHA, lekarka mówiła, że od początku zaleca się suplementację DHA, pod koniec ciąży można odpuścić, bo dzieci rosną duże na DHA ponoć (moje nie urosły). Nie wiem czy przy nich zostanę, może przerzucę się na Prenatal Duo.
Pre.gna to i tak jedne z najmniejszych tabletekSuper! A jakie witaminy bierzesz?
Mi lekarka oprócz preg.na plus kazała brac też pre.gna DHA ale te tabletki takie duże że nie umiem przełknąć. Pierwsze 11 wzięłam a potem się zakrztusiłam tą tabletką i już mam blokadę i nie przejdzie....