A pokaż co przeczytałaś.Dziewczyny, poczytałam o acard w ciąży, szczerze ja się boję to przyjąć, są skutki uboczne i dziecko może się urodzić chore. Porozmawiam z lekarzem, bo tak szczerze mówiąc nie wiem na jakiej podstawie mam to przyjmować, skoro lekarz nawet nie widział badań( dopiero będę miała pierwsze badania).![]()
reklama
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
No to ciekawe. Skoro bez podstaw wypisał to może lepiej się właśnie jeszcze raz skonsultuj. Tymbardziej jak mówisz że są skutki uboczne
A pokaż co przeczytałaś.
Załączniki
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Julka, żeby tylko takie problemy były...Ja jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia.
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Z tego co ja kojarzę, to acard jest bardzo często przepisywany, przy in vitro to chyba standard (?) razem z duphastonem, więc chyba nie ma się co obawiaćDziewczyny, poczytałam o acard w ciąży, szczerze ja się boję to przyjąć, są skutki uboczne i dziecko może się urodzić chore. Porozmawiam z lekarzem, bo tak szczerze mówiąc nie wiem na jakiej podstawie mam to przyjmować, skoro lekarz nawet nie widział badań( dopiero będę miała pierwsze badania).![]()
MaGdaLenAx94
Jakoś się dogadacie. Musicie znaleźć taki który się wam obojgu spodoba.Ja jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia.
Ja mam to szczęście że mąż nie chce za bardzo wybierać bo się nie zna

Dolatkaaaaa
A co dopiero po porodzie wtedy to jest emocjonalny zjazd . Przynajmniej ja miałam 2 tyg płakałam bo ktoś się do mnie odezwałSzczerze, dla mnie to jest nie do pomyślenia że facet grozi mi rozejściem ze względu na to że jestem humorzasta w ciąży, mi to trąci brakiem empatii i problemem z dojrzałością emocjonalną, ja rozumiem że to jest wielka zmiana w życiu i każdy może mieć obawy, rozterki, ale żeby grozić komuś wywaleniem z mieszkania?

Dolatkaaaaa
Ja jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia
Musisz go dokładnie dopytać co mu się w nich nie podoba . Ja myśle ze będę miała podobny problemJa jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia.

Dolatkaaaaa
Za 20 minut wchodzę uffff stresu mam 

reklama
MaGdaLenAx94
Będzie dobrze. Pochwal się po wszystkimZa 20 minut wchodzę uffff stresu mam![]()