reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie wieczorkiem.:-)
Myślałam, że dziś w domku będziemy siedzieć, ale jak pojechaliśmy na zakupki (a ludzi pełno, jakby co najmniej jakaś wojna miała być, a tu jedynie jeden dzień sklepy pozamykane:baffled:) to potem wprosiliśmy się do mojej mamy na obiad.:sorry2::-p

Cześć! Pamiętacie mnie jeszcze??????
Sewcia jak miło Cię czytać.:-) Zastanawiałam się ostatnio jak Ci idą przygotowania.:-) Mam nadzieję, że teraz wszystko szybciutko i bez problemów załatwisz, żeby ze spokojem wyjechać.:tak:

no i kto mi uwierzy,że on bywa nieznośny??????? Debiut Stasia na huśtawce i z Tatusiem
Śliczny Stasiuniek. A jak się widzi takich przystojniaków, to aż komentarz sam się pisze.;-):-D

Bodzia, dlatego ja w razie czego wezmę ze sobą smycz dla Inna Oliwka cudna jak zwykle.:-) No i jakie wyczucie stylu.;-)

Moje dzicko powoli wychodzi na ludzi a to jego pierwszy raz pierwszy samodzielny sam się podniósł i sam stał i wołał oczywiście tate:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Super! Gratulujemy.:-)

A teraz zmykam trochę PPP, bo żelazko stoi włączone już chyba od godziny, ale ja musiałam tu zajrzeć i troszkę Was poczytać.:zawstydzona/y::sorry2:

A jutro chyba nie zajrzę.:no: Jedziemy do lasu do znajomego na cały dzień.:-) A w niedzielę jak zwykle jedziemy na obiad do mojej mamy, więc zajrzę dopiero w niedzielny wieczór.:-(
Życzę wszystkim udanego weekendu. A trzem chyba największym lachonom miłej zabawy w niedzielę i oby pogoda dopisała.:tak: Już nie mogę się doczekać na zdjęcia.:tak::rofl2:

Zapomniałam dodać Sikoreczka super zdjęcie w podpisie.

reklama
Agga ale tęczowa jesteś:-):tak:Ach bo mój m. uważa że jeszcze mamy czas i nas nie stać co do drugiego ma rację ale jak dajemy rade z jednym to z dwójką nie damy?najwyżej nie będziemy rozpieszczać;-);-):-)

Prawda, prawda, pewnie że byście dali rade, tak myśle. Jak jest jedno to jest rozpieszczane jak dziadowski bicz i potem myślą że wszystko im wolno, ta moja jest tak rozpieszczona że nieraz sie zastanawiam czy to moja córka. Normalnie czasami jej niepoznaje, a to wszystko przez to że jest jedna i za dużo ma pozwalane, a tak ogulnie to jast kochana, za nic bym jej nie oddała:-D:tak::-D;-):-D

Oj Bodzinka aż mi Cie szkoda, buziaki;-)

Ślązoczki my juz wyjścia nie mamy:rofl2::rofl2:Musimy sie spotkać i fotki lachonom pokazać:rofl2:I pogoda nie może nam planów zepsuć:laugh2::laugh2::laugh2:

Ślązoczki my juz wyjścia nie mamy:rofl2::rofl2:Musimy sie spotkać i fotki lachonom pokazać:rofl2:I pogoda nie może nam planów zepsuć:laugh2::laugh2::laugh2:
No wyjścia nie macie bo na te fotki to wszystkie są chętne,aż żałuję że tak daleko mieszkam:-:)-:)-:)-(
Agga to wiadomo i będę trzymać kciuki,żeby tym razem Ci się udało;-);-):-D:-D:-D:-D

No witam wieczorowe Lachony:tak: Młoda zaśiona. Trochę było krzyku, płaczu i negocjacji, ale jak zobaczyła że nie wygra to zdjęła sobie skarpetki, przytuliła się do nich i zasnęła.:sorry2:
Narobiłyście mi smaka na czipsy i redsa i musiałam iśc do sklepu. Mojemu się nie chciało ruszyc tyłka:dry: No ale fajnie było gwiazdy poohlądałam:-D

reklama
Do góry