reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

Kasia, ale masz dryblasa. Zapiszesz go do klubu koszykarskiego?:-D;-)
Jest taka fajna stronka rosne-zdrowo.pl i tam po zarejestrowaniu można zamieścić na siatce centylowej wzrost dziecka i prowadzi się zapiski na stałe. Właśnie zauważyłam, że niecałe 2 miesiące temu Maciuś był na 45 centylu, a dziś już na 84:szok:

reklama
Kasia, ale masz dryblasa. Zapiszesz go do klubu koszykarskiego?:-D;-)
Jest taka fajna stronka rosne-zdrowo.pl i tam po zarejestrowaniu można zamieścić na siatce centylowej wzrost dziecka i prowadzi się zapiski na stałe. Właśnie zauważyłam, że niecałe 2 miesiące temu Maciuś był na 45 centylu, a dziś już na 84:szok:

Koszykówka może nie, ale chciałabym aby mały grał w tenisa, na fortepianie i ogólnie był wysportowanym chłopakiem bo rośnie mi mały siłacz :-)

Muszę zobaczy co to za stronka :-)

A jak wejśc dalej bo weszłam na stronke i nie ma żadnego linka, aby wejśc dalej :/

Jestm zdania ze chlopakowi potrzebny jest sport, ale taki zorganizowny i nalezy zaczac jak najwczesniej sie da, np juz od podstawowki. Mialam kilku kolegow ktorzy jako dzieci uczeszczali na gimanstyke sportowa i pozniej mimo zaprzestania zajec, nawet po 10 latach wciaz byli sprawniejsi, gibcy a o walorach ciala nie wspomnac - tak wczesnie wyrzezbiona muskulatura pozostala na lata:-)

Hruda jestem tego samego zdania, że wczesnie zaszczepiona miłośc do sportu nawet po zniechęceniu wraca się milej, a to co się osiągneło nie znika :-)

Mój R trochę teraz zaniedbał, ale wcześniej bardzo dużo jezdził na rowerze, grał w noge (amatorsko) i ogólnie lubił sport i niby ma już ponad 4 lata przerwy a sylwetka dalej się trzyma. Może do mięśniaków nie należy, ale wysportowana linia ciała jest i te umięśnione uda .... kocham je trzymac podczas.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry