Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gagulec, twój synek z wagą jest na 75. centylu, a ze wzrostem na 97.
ale taki był stan 16 marca, ile ma teraz wzrostu to mi ciężko powiedzieć, a co z tym idzie ciężko powiedzieć na którym centylu jest wzrostowo.Niżej raczej nie jest, a wyżej już się nie daciężko powiedzieć na którym centylu jest wzrostowo.

Czyli Maciuś byłby z wagą ciutkę poniżej 50. centyla, a ze wzrostem troszkę powyżej 50.
I wiecie co się jeszcze zastanawiam? Jak to jest, że Maciuś je nie tak dużo (porównując schematy i Wasze dzieci), a jest jednym z najciężyszch dzieciaczków na forum?![]()
a dupka rośnie:-) A na jedzenie chyba jeszcze przyjdzie czas- tylko nie wiem kiedy to nastąpi
i czy ja wytrzymam nerwowo każda próbę podania mu czegoś innego niz pierś

Hm, no to pewnie ma to po tatusia, bo mąż też jakoś specjalnie dużo nie je,a ma sporą nadwagę. I torchę mnie to martwi, bo pewnie będzie miał w przyszłości ciągłe problemy z nadwagą:-(
Gagulec, ja też miała na początku przeprawy z jedzeniem. Maciuś nie chciał jeść łyżeczką, pluł dalej niż widział. Ale byłam cierpliwa i teraz trzęsie się tak samo na widok łyżeczki jak butelki.![]()
Jak zacznie chodzić to schudnie i będziesz narzekać ze taka chudzina zrobiła sie z niego.
mały sra ( za przeproszeniem) jak oszalały, nawet dzisiaj w nocy była pobudka i jazda ze srankiem
Zobaczymy dzisiaj bo już troszkę podjadł kaszki z malinami- to jeszcze mu wchodzi- a na obiadek dam mu samego kurczaczka i zobaczymy jak bedzie.