Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to moze sie zamienimy co?;-):-)Stasiek by, za przeproszeniem, zarl zarl i zarl a potem ewentualnie ulewal ulewal i ulewalMonia wydaje mi sie ze Twoj synek wyglada ok moja Zuzka wazy ok 8 kg ( w osrodku powiedzieli ze 8,5 kg ale oni na 100 % maja zepsuta wage ) ale ma 80 cm wyglada duzo szczuplej nozki ma takie chudziutkie wlasciwie tylko glowke ma okragla ,chce ja troche podtuczyc ale ona ma inne zdanie na ten temat ...

. niestety nie wiem dzis w przychodni tylko mi ja zwazyli ale mi sie wydaje nie za dlugaNo, proszę jak się laseczka z Hanifki zrobiła.:-) A wiesz ile ma wzrostu?
Teraz to nie wiem, ale mi sie wydaje długi. Jak patrze do książeczki z jego pomiarami to jest wszystko w porządku z centylami . Był czas, że miał śmiesznie krótkie nogi, ale to już mu minęło. Ja sie śmieje, ze masę ma po mamusi- ja byłam małym zawodnikiem sumoGagulec - ale ile on ma wzrostu, proporcjonalny jest przynajmniej. Wazne zeby miescic sie na podbnym poziomie na siatkach centylowych...prawda Majandra?))
a wzrost po tatusiu ( 190cm).Nie chce mi się wstawać po książeczkęWazne zeby miescic sie na podbnym poziomie na siatkach centylowych...prawda Majandra?))

Dominik 3 tygodnie temu ważył 7,360kg i mierzył jakieś 69cm...i to nie dziwne że mnie w przychodni mnie męczą, że za mało przybiera. Ale mi się wydaję, że nie jest najgorzej, coś tam jadł...teraz dopiero nic. Ale na cycunie zginie. Przetrzymam go z tydzień na piersi i może mu się znudzi strajk głodowy

Monia, wierz mi, jest szczuplutki.