Oleczqa002
Fanka BB :)
WspółczujeEhhh u mnie rozpacz BHCG spadła z 90.90 na 19.95straciłam nadzieję
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspółczujeEhhh u mnie rozpacz BHCG spadła z 90.90 na 19.95straciłam nadzieję
![]()
Mam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłamJa dzisiaj jestem zdechalak. Nie mam siły na nic . Gdyby nie dzieci to bym cały dzień przespałam. Oczy mi się zamykają , duszno mi i mdli mnie. Wczoraj jakiś lepszy dzień miałam
mi to się zawsze marzyło żeby urodzić luty/marzecMam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłamCzasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie
Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężko
![]()
Mi się marzyło drugie też z sierpnia ale nie pyklo. Więc będę miała prezent na urodziny bo ja też z lutego, tylko że początek a dzidziol będzie z polowy.mi to się zawsze marzyło żeby urodzić luty/marzecpo pierwsze żeby nie chodzić właśnie w zaawansowanej ciąży w lecie, a po drugie te spacerki z wózeczkiem na wiosnę
![]()
Mam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłamCzasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie
Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężko
![]()
Ojj musiało być ciężko!Ja byłam mialam termin na koniec sierpnia i osttkami sił kiedy lato było okropnie ciepło wtedy musiałam się jakoś kulać![]()
U nas z pogodą podobnie, dwa razy dziś zmokłam. Poszłam tylko do apteki i Rossmanna i wróciłam cała zdyszanaMam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłamCzasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie
![]()