Owca91
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie pinki po czy siemsiat?Dobra ebać te easy home. Nie mam amazon prime czy jak mu tam i chcą 2 dychy za wysyłkęZamówiłam pinki strumieniowe za czy siedemsiąt sztuka i dorzuciłam jeszcze owulaki bo tego nigdy dość
![]()
Ja na Facelle tak samo. Kreska o czasie, różowa, wszystko zgodnie z instrukcją i bez ciąży. Tylko u mnie znów na easy@home praktycznie za każdym razem są kreski, więc ja akurat ich nie polecam. To już chyba pink strumieniowy najbardziej się u mnie sprawdza, bo tylko raz czy dwa jakiś cień był.to ja z kolei facelle, miałam kreskę bez ciąży a test zrobiony tak jak powinien.
ja wczoraj kupowałam po 3,10Gdzie pinki po czy siemsiat?
Ja zamawiam stąd pink 2,87ja wczoraj kupowałam po 3,10
A testowałaś może testeo z allegro?Na moje testowe doświadczenie i obserwacje wtop z forum, najmniej felerne są pinki + facelle, by jeden drugim sprawdzić wynik. Cała reszta ma mniej lub bardziej widoczne fabryczne cienie.![]()