kavangah
Fanka BB :)
Ja dwóch chłopcówHej
Tak, mam dwie córki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dwóch chłopcówHej
Tak, mam dwie córki![]()
6+1 mniej więcej wychodziłoA z OM jaki tydzień ?
Wiesz cooo… sama nie wiemJa dwóch chłopcówi bardzo lubię być mamą chłopców i zastanawiam sie jak to byłoby być mama dziewczynki
zanim zaszłam w tą ciąże smialam sie ze chyba jednak chcialabym 3 chlopca. liczysz po cichu na chłopca? Czy jednak wolisz pozostać przy dziewczynkach?
wiadomo grunt żeby wszystko bylo dobrze
![]()
Aa no to czyli nie tylko u mnie jest różnica z OM a USG a mój lekarz już mnie zaniepokoił swoimi rozkminkami, że jest różnica wielkościowa między OM a USG…6+1 mniej więcej wychodziło
U mnie też jest różnica wg OM ale na „+” wczoraj 7+4 tc a z USG 8+2Aa no to czyli nie tylko u mnie jest różnica z OM a USG a mój lekarz już mnie zaniepokoił swoimi rozkminkami, że jest różnica wielkościowa między OM a USG…
Chyba lepiej w na + jednakU mnie też jest różnica wg OM ale na „+” wczoraj 7+4 tc a z USG 8+2![]()
To fajnie, że ma takie podejście. Mój mam wrażenie, jakby chciał trochę na siłę wpisać mnie na wizytę za 2 tygodnie. Tak też uczynił… w sumie sama pójdę z ciekawością, co tam u Fasolki. Czytałam trochę o tym, że do 7 dni to raczej spoko różnica, sama też miałam podobnie w poprzedniej ciąży, więc liczę, że będzie wszystko ok. Tego Nam życzęU mnie lekarz nic na ten temat niepokojącego nie powiedział. Przecież owulacja mogła się przesunąć bo cykl nie jest przecież jakimś sztucznym mechanizmem. Mówił, że dają zawsze czas do 10 dni żeby zobaczyć jak sytuacja się rozwinie, bo 5 tygodni z kawałkiem to bardzo wczesna ciążai mówił, że trzyma kciuki
U mnie też jest różnica tygodnia, tak jak piszą dziewczyny owulacja może się przesunąć i już inaczej wyjdzie USG.Aa no to czyli nie tylko u mnie jest różnica z OM a USG a mój lekarz już mnie zaniepokoił swoimi rozkminkami, że jest różnica wielkościowa między OM a USG…