Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytalam, ze najlepiej jak sobie poczekają 6 godzin albo wiecej, w którymś miejscu (nie pamietam w ktorym, moze w przedsionku macicy?), bo wtedy ostatecznie dojrzewają albo co, i wtedy mogą wyruszyć na podbójDziewczyny proszę o poradęwczoraj o 7 rano zastrzyk ovitrelle i wieczorem seks, dzisiaj też wieczorny seks, pytanie czy waszym zdaniem to wystarczy czy jeszcze spróbować jutro? Czytałam że po zastrzyku owulacja występuje między 24 a 48 godzin, a najczęściej w 36 godzinie po podaniu...pytanie ile godzin wytrzymają plemniki i też coś słyszałam że one nie są odrazu gotowe do zapłodnienia ?
![]()
Nie wiem czy trzeci raz z rzędu damy radęMysle, ze te 2 razy wystarcza, w razie w plemniki beda juz obecne na miejscu, ale zawsze mozna podzialac w celach przyjemnosciowych![]()
To zalecany odpoczynekNie wiem czy trzeci raz z rzędu damy radę![]()
WystarczyDziewczyny proszę o poradęwczoraj o 7 rano zastrzyk ovitrelle i wieczorem seks, dzisiaj też wieczorny seks, pytanie czy waszym zdaniem to wystarczy czy jeszcze spróbować jutro? Czytałam że po zastrzyku owulacja występuje między 24 a 48 godzin, a najczęściej w 36 godzinie po podaniu...pytanie ile godzin wytrzymają plemniki i też coś słyszałam że one nie są odrazu gotowe do zapłodnienia ?
![]()
A ja dzisiaj owulację miałam ( pik był w nocy ), bo od 16 czułam takie ciągnięcie i bolnw podbrzuszu jak na okres. I tak właśnie odczuwam owulację. Ale przeważnie te późne owulację są albo bezpolecne albo słabo odczuwalne. A te szybciej owulację mam bolesne i skuteczniejsze.To zalecany odpoczynekale mysle, ze te wczorajsze na luzie juz spotkaly owu, a jakby bylo dopiero jutro, to one jeszcze beda czekaly
![]()
Dajesz mi nadzieję, że i u Nas się udaWystarczyU mnie w tym cyklu był seks tylko w dzień zastrzyku, dzień później już nie mieliśmy możliwości