Mi się dziś zaczyna 18 tydzień i dopiero 2 morfo i mocz przede mnąA to ja 14 miałam w okolicy właśnie tego 10 tygodnia. Teraz zrobiłam drugą morfologię tak naprawdę.I drugie badanie moczu.
reklama
loumarie
Fanka BB :)
Mi się dziś zaczyna 18 tydzień i dopiero 2 morfo i mocz przede mną![]()
A mi mąż awanturę kręcił, bo podwładna też w ciąży no i że ona co miesiąc robi morfologię i badanie moczu a jest we wczesnej ciąży przecież, więc co ta moja lekarz ma w głowie i za co ona bierze pieniądze
niezapominajka876
No właśnie mi też wszyscy mówili że noooo ciąża to będziesz miałam krew pobieraną co tydzieńA mi mąż awanturę kręcił, bo podwładna też w ciąży no i że ona co miesiąc robi morfologię i badanie moczu a jest we wczesnej ciąży przecież, więc co ta moja lekarz ma w głowie i za co ona bierze pieniądze![]()
loumarie
Ja jestem jedną wizytę w plecy...
To tak też bym w granicy 18/19 tygodnia konsultowała wyniki.
Byłam z początkiem września, powinnam była stawić się z początkiem października z wynikami, a za tydzień mieć już KOLEJNĄ przed grobbingiem.

A ja z 15 bodajże tygodnia..przeteleportuję się do 22...
Byłam z początkiem września, powinnam była stawić się z początkiem października z wynikami, a za tydzień mieć już KOLEJNĄ przed grobbingiem.
A ja z 15 bodajże tygodnia..przeteleportuję się do 22...
Kosinka94
Moderator
Też tak miałamJak pamietam faktycznie mialam co wizyte nowe wyniki krwi… bo zawsze cos wpisywala w ksiazeczke![]()
Kaalaa
o kurde!Ja jestem jedną wizytę w plecy...To tak też bym w granicy 18/19 tygodnia konsultowała wyniki.
A ja z 15 bodajże tygodnia..przeteleportuję się do 22...![]()
reklama
No właśnie, ja teraz chodzę na nfz, ogólnie całkiem inaczej to wygląda jak prywatnie I w sumie mając porównanie to wcale nie powiem, że gorzej, wręcz dostałam już plan produ do wypełnienia, prywatnie nigdy tego nie dostałam, dziewczyny pod koniec ciąży mają tam na miejscu ktg, prywatnie też tego nie miałamA mi mąż awanturę kręcił, bo podwładna też w ciąży no i że ona co miesiąc robi morfologię i badanie moczu a jest we wczesnej ciąży przecież, więc co ta moja lekarz ma w głowie i za co ona bierze pieniądze![]()