Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze mi lekarz tydzień temu dawał 2 tyg ze urodze wiec został mi tydzien
Ciekawe czy się sprawdzi ze za tydzien ja juz urodze
Jakby co wszystko mam gotowe tylko ze ja nie jestem gotowa, jak ja z takim nochalem mam jechac rodzic oddychac sie nie da
Ale ja mam na szyjce krążek, myślicie że może znowu spaść?Kochaniutkie, nie napalajcie sie tak na te rychle porody;-). W pierwszej ciazy chodzilam z rozwarciem 2cm i przechodzilam termin o 4 dni
. Co do klucia w dole. Tez to mam. Pytalam lekarza co to takiego. Ponoc glowka jest juz tak nisko osadzona, ze naciska na szyjke i stad te klujace bole
![]()
Wizytę mam dopiero w środę, wczesniej nie mam szans się dowiedzieć czegokolwiek, chyba że w szpitalu brrrrrrgumisia, nie mam pojecia, czy moze spasc czy nie. Chyba jedynie gin bedzie w stanie odpowiedziec Ci na to pytanie
![]()
Agata daj koniecznie znac jak wrocisz...Ja od kilku dni czuje sie fatanie ale chyba dzis nastapilo apogeum czekam az moj wroci z pracy i jedziemy zobaczyc co slychac do szpitala dziwnie brzuch mi zsiniał caly i jakas poddenerwowana jestem ...
Pixella ty to mnie tez rozbrajasz...ja bym chyba nerwowo nie wytrzymala :-):-):-)mi tam nie śpieszno sie rozpakowywac jeszcze....nawet 1 pary spiochów dla małej nie mam, imie nie wybrane....do +10 kg nie dobiłam więc spokojnie czekam......