reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

mi tam nie śpieszno sie rozpakowywac jeszcze....nawet 1 pary spiochów dla małej nie mam, imie nie wybrane....do +10 kg nie dobiłam więc spokojnie czekam......

reklama
czyli Dilajlo mamy na forum wyścigówki i grzeczne mamy :-D ja pobawię się w wyścigówkę za miesiąc :-) na razie jestem grzeczna hehehe :cool2::cool2::cool2::cool2: z której strony ;-)

Kurcze mi lekarz tydzień temu dawał 2 tyg ze urodze wiec został mi tydzien:-D
Ciekawe czy się sprawdzi ze za tydzien ja juz urodze
Jakby co wszystko mam gotowe tylko ze ja nie jestem gotowa, jak ja z takim nochalem mam jechac rodzic oddychac sie nie da

Kurcze mi lekarz tydzień temu dawał 2 tyg ze urodze wiec został mi tydzien:-D
Ciekawe czy się sprawdzi ze za tydzien ja juz urodze
Jakby co wszystko mam gotowe tylko ze ja nie jestem gotowa, jak ja z takim nochalem mam jechac rodzic oddychac sie nie da

TO nie musi byc tydzien:-D:-D:-D:-D a moze byc tez dluzej. W kazdy badz razie juz blisko

Kochaniutkie, nie napalajcie sie tak na te rychle porody:tak:;-). W pierwszej ciazy chodzilam z rozwarciem 2cm i przechodzilam termin o 4 dni:tak:. Co do klucia w dole. Tez to mam. Pytalam lekarza co to takiego. Ponoc glowka jest juz tak nisko osadzona, ze naciska na szyjke i stad te klujace bole:tak:

Kochaniutkie, nie napalajcie sie tak na te rychle porody:tak:;-). W pierwszej ciazy chodzilam z rozwarciem 2cm i przechodzilam termin o 4 dni:tak:. Co do klucia w dole. Tez to mam. Pytalam lekarza co to takiego. Ponoc glowka jest juz tak nisko osadzona, ze naciska na szyjke i stad te klujace bole:tak:
Ale ja mam na szyjce krążek, myślicie że może znowu spaść?:szok::szok::szok:

gumisia, nie mam pojecia, czy moze spasc czy nie:baffled:. Chyba jedynie gin bedzie w stanie odpowiedziec Ci na to pytanie:tak:

reklama
zielona- oooohooo nie tak szybko !!! :-):-):-)

Ja od kilku dni czuje sie fatanie ale chyba dzis nastapilo apogeum czekam az moj wroci z pracy i jedziemy zobaczyc co slychac do szpitala dziwnie brzuch mi zsiniał caly i jakas poddenerwowana jestem ...
Agata daj koniecznie znac jak wrocisz...

mi tam nie śpieszno sie rozpakowywac jeszcze....nawet 1 pary spiochów dla małej nie mam, imie nie wybrane....do +10 kg nie dobiłam więc spokojnie czekam......
Pixella ty to mnie tez rozbrajasz...ja bym chyba nerwowo nie wytrzymala :-):-):-)

Do góry