reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

też oglądałam ten wózek i bardzo mi się spodobał :-) chyba jeden z niewielu... jeśli znałabym jego wagę lub chociaż cenę za dowóz do Irlandii
z chęcią byśmy go zamówili.....:-D
póki co D powiedział że jutro jedziemy się po Ennis rozejrzeć za jakimiś wózkami.....:tak:
Myśmy też ostatnio tutaj oglądaliśmy przy okazji i tylko utwierdziłam się w przekonaniu że to co proponują tutaj nie bardzo mi odpowiada.... Znalazłam jeden - słownie jeden w całym sklepie, który EWENTUALNIE mógłby przejśc - 700euro:eek:
Tak więc zostanę przy swoim upatrzonym Palexie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny jeśli moge Wam polecić to świetne wózki są z firmy TAKO.
Moja bratanica sie na takim wychowała i sprawował się świetnie, teraz przejmuje go moje dziecko:) ale poza tym kupie dla maleństwa nowy wózek żeby nie wozić cały czas w samochodzie i jeden będziemy mieli u siebie a jeden zostanie u rodziców. Kupuje oczywiście też z firmy TAKO ale nowszy model: Jumper X 3w1 TAKO OD PRODUCENTA WYSŁ.0 ZŁ (656560117) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj skusiłam się i kupiłam kolejne 3 body dla mojego aniołka:) no i jeszcze kilka rzeczy na allegro:)

A ja mam wozek po synku Roan. Jest juz wyczyszczony, odswiezony, spakowany i czeka :) tylko jedno kolo nam "gume zlapalo" ii musimy zalatac-uroki popmowanych kolek ;)

Co do reszty zakupek to narazie ie wstrzymuje do 30.06usg i dokupie tylko kilka, bo po przejrzeniu ubranek po synku to mam ich mase! Do 1.5roku. Tylko jak bedzie corcia to dokupie kilka typowo dziewczecych ciuszkow, a jak synek to chyba nic.

Najwieksze, konieczne zakupy u nas to: materacyk do lozeczka, gabkowa wkladka do wanienki, proszki do prania, plyn do mycia Oilatum, termometr do wody, chusteczki wilgotne i pieluchy. Reszte w zasadzie mam. Zastanawiam sie nad zmiana fotelika 0-13kg na Roan aby moc go w stelaz wozka wpinac,ale szkoda mi 350zl jak mam inny-kwestia do przemyslenia. Jakis lezaczek by sie przydal-ja uzywalam wlasnie fotelika ale jak Macius podrosl, to uchwyt nie wytrzymywal i fotelik zminial pozycjie-synek sie wtedy zawsze przestraszyl, ja tez.
Dla mnie obowiazkowo podklady pporodowe. Na allegro sa po 3.3zl, w aptece ok 5zl. Wiec jak wieksza ilosc to oplaca sie z allegro. Laktator mam elektryczny Tufi, czy jakos tak. I mialam reczny, szklany, tradycyjny-i chyba byl najlepszy:)

Moja bratanica sie na takim wychowała i sprawował się świetnie, teraz przejmuje go moje dziecko:) ale poza tym kupie dla maleństwa nowy wózek żeby nie wozić cały czas w samochodzie i jeden będziemy mieli u siebie a jeden zostanie u rodziców. Kupuje oczywiście też z firmy TAKO ale nowszy model: Jumper X 3w1 TAKO OD PRODUCENTA WYSŁ.0 ZŁ (656560117) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj skusiłam się i kupiłam kolejne 3 body dla mojego aniołka:) no i jeszcze kilka rzeczy na allegro:)

Ten TAKO cholernie mi sie podoba bo nie ma takiej masywnej ramy ale wyglada na solidna :) noi caly zestaw wmiare znosnej cenie :) Napewno sie nad nim zastanowie :) :-):-) Tymbardziej ze prababcia mojej dzidzi poczula sie zobowiazana i daje nam tysiaka na wozeczek wiec wsumie ja nieduzo doplace :) :-):-) ajjj babcia wie jak pomoc wnuczce :) :-):-)

ale Ci zazdrozcze tych tanich zakupow:-)ile dalas za te body??:-):-):-)

Gosiu za spichy reniferki i z mikolajami plus kombinezonik, 2 pary spiochow dla przyjaciolki, trampki (6-9m) biale z rozowymi kwiatuszkami, i kilka pierdolek jeszcze dalam jakies 5 funtow czyli z 25zl :)

Kiedy bedziesz w Anglii ? To poszukam Ci takich gield w londynie bo najbardziej sie oplaca. ale one tylko w lecie sa i wiosna bo to wszystko nazewnatrz i ludzie trzymaja rzeczy na rozlozonych kocach na ziemi albo w pudlach czy stolikach :)

A poszaleje juz tak do konca z zakupami jak dowiem sie jaka płec :-):-) czyli w lipcu po powrocie z polski zaszaleje na calego hehehe :-):-) I moze namowie mojego K na zaczecie malego remontu w pokoiku dla malenstwa :-) Ajjj mam tyle wizji ze szok i juz mi sie w glowie miesza :-)

A ja mam wozek po synku Roan. Jest juz wyczyszczony, odswiezony, spakowany i czeka :) tylko jedno kolo nam "gume zlapalo" ii musimy zalatac-uroki popmowanych kolek ;)

Co do reszty zakupek to narazie ie wstrzymuje do 30.06usg i dokupie tylko kilka, bo po przejrzeniu ubranek po synku to mam ich mase! Do 1.5roku. Tylko jak bedzie corcia to dokupie kilka typowo dziewczecych ciuszkow, a jak synek to chyba nic.

Najwieksze, konieczne zakupy u nas to: materacyk do lozeczka, gabkowa wkladka do wanienki, proszki do prania, plyn do mycia Oilatum, termometr do wody, chusteczki wilgotne i pieluchy. Reszte w zasadzie mam. Zastanawiam sie nad zmiana fotelika 0-13kg na Roan aby moc go w stelaz wozka wpinac,ale szkoda mi 350zl jak mam inny-kwestia do przemyslenia. Jakis lezaczek by sie przydal-ja uzywalam wlasnie fotelika ale jak Macius podrosl, to uchwyt nie wytrzymywal i fotelik zminial pozycjie-synek sie wtedy zawsze przestraszyl, ja tez.
Dla mnie obowiazkowo podklady pporodowe. Na allegro sa po 3.3zl, w aptece ok 5zl. Wiec jak wieksza ilosc to oplaca sie z allegro. Laktator mam elektryczny Tufi, czy jakos tak. I mialam reczny, szklany, tradycyjny-i chyba byl najlepszy:)

Royanka jak uchwyt w foteliku mogl nie wytrzymac??przeciez to strach niesc w takim foteliku dziecko!!
ja tez narazie nic nie kupuje jakos nie mam takiego parcia na to zaczne dopiero pewnie w sierpniu...z wozkami tez sobie narazie odpuscilam bo juz glowa mnie boli od myslenia jaki wybrac:-(

Gosiu za spichy reniferki i z mikolajami plus kombinezonik, 2 pary spiochow dla przyjaciolki, trampki (6-9m) biale z rozowymi kwiatuszkami, i kilka pierdolek jeszcze dalam jakies 5 funtow czyli z 25zl :)

Kiedy bedziesz w Anglii ? To poszukam Ci takich gield w londynie bo najbardziej sie oplaca. ale one tylko w lecie sa i wiosna bo to wszystko nazewnatrz i ludzie trzymaja rzeczy na rozlozonych kocach na ziemi albo w pudlach czy stolikach :)

Kurcze taniocha za to co kupilas ehh:-(ja bede w anglii w sierpniu w drugiej polowie jak znajdziemy tanie bilety i fajnie byloby jakbys mi takie gieldy poszukala bo ja naprawde nie wiem gdzie takie cos moge znalezc w londynie:-(

fajny ten wózek!

Kurcze taniocha za to co kupilas ehh:-(ja bede w anglii w sierpniu w drugiej polowie jak znajdziemy tanie bilety i fajnie byloby jakbys mi takie gieldy poszukala bo ja naprawde nie wiem gdzie takie cos moge znalezc w londynie:-(

Gosiu jak podasz mi kod pocztowy tej ulicy na ktorej bedziesz mieszkac w londynie to wtedy znajde Ci takie do ktorych bedziesz miala najblizej bo jakbym Ci podala wszystkie to pewnie niektore bylyby oddalone o 40mil :) Wystarczy ze podasz kod pocztowy to wtedy napewno CI znajde jakies blizej CIebie

reklama
Gosiu jak podasz mi kod pocztowy tej ulicy na ktorej bedziesz mieszkac w londynie to wtedy znajde Ci takie do ktorych bedziesz miala najblizej bo jakbym Ci podala wszystkie to pewnie niektore bylyby oddalone o 40mil :) Wystarczy ze podasz kod pocztowy to wtedy napewno CI znajde jakies blizej CIebie

ok jak bediemy jechac to dam Ci kod bo jeszcze nie wiem gdzie sie zatrzymamy!!

Do góry