reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
bo upatrzy;l sobie jakis skuter,ktory chce kupic..a mi ciagle powtarzal zr nie ma na wozek pieniedzy teraz-no i to takie male przekupstwo z jego strony:shocked2::sorry2:
hihihih...a ja z 2 miesiace temu caly czas wlosy wiazalam z tylu glowy...bo niechcialo mi sie codziennie myc..i jak po trzech dniach umylam glowe i rozpuscilam wlosy..to pochwalil mnie ze ladna farbe dfo wlosow kupilam :-D
ja musze czasami cos zakombinowac i pokryjomu kupic..bo mojemu M nigdy nic nie jest potrzebne albo ma czas na to...no a potem ja zostaje na lodzie i na ostatnia chwile musze kupowac..tak wiec dlatego czasem cos delikatnie przemilcze a on i tak tego nie zauwaza :sorry2:a zreszta...dla siebie nie kupuje..tylko dla nas..takze winna sie nie czuje:cool2::cool2::cool2:a wiadomo jak to my babeczki..chcemy zawsze dobrze ..i nie musi to drogo kosztowac a cieszymy sie z byle gowienka malego:tak:
xxxklaudziaxxx-guscik masz masz:-Dnieprzecze:-)zeby jeszcze wiecej pieniedzy bylo oj..to bysmy szalaly:tak:kazda z nas:tak:

mam podobnie - z tym ze nie o wozek chodzi a o laktator, sterylizator, i podgrzewacz :) w zamian za zestaw glosnikow do telewizora :laugh2::laugh2:

Ajj zebralam sily i nalozylam kolorek, teraz tylko czekac na efekty... z brzuniem o wiele gorzej robi mi sie samej wlosy tymbardziej ze to cos na styl pasemek i rece mi juz wysiadaja a tu jeszcze podciac by sie je przydalo... trza wygladac cacy na slub hehe a ze sknera ze mnie to do innej fryzjerki nie pojde zeby jej placic hehe

Wiaterek maly sie zrobil wiec moze pozniej pojde na te zakupy :-):-)

Ajj zebralam sily i nalozylam kolorek, teraz tylko czekac na efekty... z brzuniem o wiele gorzej robi mi sie samej wlosy tymbardziej ze to cos na styl pasemek i rece mi juz wysiadaja a tu jeszcze podciac by sie je przydalo... trza wygladac cacy na slub hehe a ze sknera ze mnie to do innej fryzjerki nie pojde zeby jej placic hehe

Wiaterek maly sie zrobil wiec moze pozniej pojde na te zakupy :-):-)

ja zawsze sie dziwilam jak fryzjerki same sobie mogly farbe nakladac hehe

U mnie nie ma, ze cos za coś, bo zwykle jest kasa tylko na jedno :-) kasą rządze ja, więc mąz nie ma nic do powiedzenia ale już z litości kupiłam mu w tym miesiącu kompa, więc jjuż zupelnie nie moze chlopak nic powiedzieć

ja zawsze sie dziwilam jak fryzjerki same sobie mogly farbe nakladac hehe
ja tez sama robię sobbie farbę, kiedyś nawet trwałą sobie robiłam kilka razy, a jak miałąm kręcone to nawet podcinałam. Niestety na prostych nawet nie probuję, bo teraz jjuż widać, zę krzywo ;-)
Muszę się na pedikiur wybrać, bo już mi cięzko z brzuchem coś przy nogach zrobić :sorry2:

Ja się swoich włosów nie dotykam, mam kręcone i wkurzające strasznie :angry: Jak miałam 5-6lat to wzięłam nożyczki krawieckie, wlazłam pod stół i zrobiłam sobie grzywkę tak "na ślepo" bez lusterka:-D

Na pedicure też bym poszła.......tylko wiecznie mam inne wydatki. Może teraz mi się uda:sorry2:
Tak poza tym to ja mam już czasem problem z goleniem nóg, bo mi brzucho przeszkadza, to co dopiero będzie później??!!:szok:
Czytam w gazetach "przed porodem, zanim pojedziemy do szpitala najlepiej wykonać sobie depilację okolic intymnych aby uniknąć golenia przez personel szpitala" a ciekawa jestem, jak ja to zrobie, chyba sobie przedłużacz do maszynki zmontuje...I się pozacinam i wykrwawię :-):dry:

reklama
...
Czytam w gazetach "przed porodem, zanim pojedziemy do szpitala najlepiej wykonać sobie depilację okolic intymnych aby uniknąć golenia przez personel szpitala" a ciekawa jestem, jak ja to zrobie, chyba sobie przedłużacz do maszynki zmontuje...I się pozacinam i wykrwawię :-):dry:
No wtedy to już tatuś Maleństwa musi pomóc... :tak: takie życie

Do góry