kilolek
podwójna listopadowa mama
"szewc w podartych butach chodzi" :-)... a trzeba mi kolor walnac na glowie bo na zadbana dziewczyne to juuz nie wygladam a co dopiero na fryzjerke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"szewc w podartych butach chodzi" :-)... a trzeba mi kolor walnac na glowie bo na zadbana dziewczyne to juuz nie wygladam a co dopiero na fryzjerke.
bo upatrzy;l sobie jakis skuter,ktory chce kupic..a mi ciagle powtarzal zr nie ma na wozek pieniedzy teraz-no i to takie male przekupstwo z jego strony
hihihih...a ja z 2 miesiace temu caly czas wlosy wiazalam z tylu glowy...bo niechcialo mi sie codziennie myc..i jak po trzech dniach umylam glowe i rozpuscilam wlosy..to pochwalil mnie ze ladna farbe dfo wlosow kupilam
ja musze czasami cos zakombinowac i pokryjomu kupic..bo mojemu M nigdy nic nie jest potrzebne albo ma czas na to...no a potem ja zostaje na lodzie i na ostatnia chwile musze kupowac..tak wiec dlatego czasem cos delikatnie przemilcze a on i tak tego nie zauwazaa zreszta...dla siebie nie kupuje..tylko dla nas..takze winna sie nie czuje
a wiadomo jak to my babeczki..chcemy zawsze dobrze ..i nie musi to drogo kosztowac a cieszymy sie z byle gowienka malego
xxxklaudziaxxx-guscik masz masznieprzecze:-)zeby jeszcze wiecej pieniedzy bylo oj..to bysmy szalaly
kazda z nas
![]()
mam podobnie - z tym ze nie o wozek chodzi a o laktator, sterylizator, i podgrzewaczw zamian za zestaw glosnikow do telewizora
![]()
Taka gdzie ta uzywana kolyske kupilas na allegro??
Ajj zebralam sily i nalozylam kolorek, teraz tylko czekac na efekty... z brzuniem o wiele gorzej robi mi sie samej wlosy tymbardziej ze to cos na styl pasemek i rece mi juz wysiadaja a tu jeszcze podciac by sie je przydalo... trza wygladac cacy na slub hehe a ze sknera ze mnie to do innej fryzjerki nie pojde zeby jej placic hehe
Wiaterek maly sie zrobil wiec moze pozniej pojde na te zakupy :-):-)
ja tez sama robię sobbie farbę, kiedyś nawet trwałą sobie robiłam kilka razy, a jak miałąm kręcone to nawet podcinałam. Niestety na prostych nawet nie probuję, bo teraz jjuż widać, zę krzywo ;-)ja zawsze sie dziwilam jak fryzjerki same sobie mogly farbe nakladac hehe
No wtedy to już tatuś Maleństwa musi pomóc......
Czytam w gazetach "przed porodem, zanim pojedziemy do szpitala najlepiej wykonać sobie depilację okolic intymnych aby uniknąć golenia przez personel szpitala" a ciekawa jestem, jak ja to zrobie, chyba sobie przedłużacz do maszynki zmontuje...I się pozacinam i wykrwawię :-)![]()