reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

Wiem wiem ja mam nadzieję ze drugi dzidizuś będzie taki jak MAjeczka radosny ciągle uśmiechnięty łobuzek alew to różnie bywa. Nie mniej jednak uśmiech malucha potrafi rozbroić nawet jak narozrabia.

reklama
cześć widzę że przeżyłyśmy taki letargowy weekend, większość z nas spała ja też należę do tego grona :tak:
zauważyłam że przeszły mi w większości mdłości i niechęć pokarmowa i teraz maluszek domaga się cały czas jedzonka w szoku normalnie jestem zawsze byłam obżartuchem ale teraz to już się obiadam ale na szczęście najbardziej to chce mi się owoców i warzyw wczoraj zjadłam 7 jabłek :-D i cały czas chodzą za mną czerwone winogrona ale niestety nie mogę nigdzie znaleźć :tak:

Kejt ja w 7,8 tez czulam sie najgorzej... pocieszam Cie ze teraz juz jest coraz lepiej...

A ja wlasnie zjadlam buleczke z pasta jajeczna ale chyba cos z nia nie tak bylo bo co 5 min latam do lazieki :-p:baffled::sorry2:

zqa pierwszym razem do 5 msc ciagle tylko do łazienki i wstret do jedzenia.

U mnie dziś koniec 8 tc ale nie zanosi się na to żeby miało być lepiej... dalej chlebek z masłem i ewentualnie jako na twardo + woda z cytryną + czasem wciśnięty przez M actimellek. Mnie to za specjalnie nie boli bo zawsze byłam przy kości i jak nie będę mocno tyła to + dla mnie. Tylko obawiam się że fasolkowi czegoś będzie za mało.

dobranoc wszystkim :-)

ps. kejt82 jak wkleiłaś adres z suwaczkiem? próbuje przygotowac z tej samej strony i wyskakuje mi bład :-(

Ostatnia edycja:
Ja juz mowie na dzisiaj dobranoc , znow mnie zlapalo rozwolnienie z zatwardzeniem poprostu tragedja i nie moge sie ruszyc wiec do lozeczka do jutra ranna . Mam nadzieje ze bedziecie bardzie rozmowne niz dzisiaj choc rozumiem niedziela.

Hejka !

Ja tez miałam leniwy, słodki weekendzik. Jeszcze jutro mam wolne - urlop ! I niestety we wtorek do pracy.......:no:

Jak ja się kiepsko czuję, nie wiem czy dam radę pracować...

Cześć Śnieżynki :-)
Witam poniedziałkowo :D u mnie dobre samopoczucie i dobry humor po weekendzie, przynajmniej narazie a jak Wasze odczucia????
Mam ostatnie dwa dni wolnego a od środy praca, więc muszę pozałatwiać pare spraw i poleniuchować, póki jeszcze mogę :-D
Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka życzę :tak:

czesc,u mnei nastrpje po weekendzie taki sobie, bo poporstu nei lubie poniedzialkow. zanim sie wprowadze w tyg nastroj mam wrazenie ze mija wiecznosc. ja w pracy juz od 7 30, mam nadieje ze szybko minie. u mnei samopoczucie tez z czasem lepsze, nudnosci sa tylko rzadziej, piersi jak piersi bola ciagle, a tak poza tym..hmm za 4 tyg bede w Polsce!!! juhuuuuu, 3 tyg urlopiku, strasznie mi sie to przyda, no i pojde na moje 1 USG :)

POZDROWIONKA

Nadrobiłam właśnie zaległości weekendowe ;-) Widzę że sobie ładnie poleniuchowałyście :-D Super! Takie jest prawo ciężarówek :-)

Ja prawie całą sobotę paliłam jabłonkę ( skubana szczypała w oczy jak cholera :-p), a w niedzielę spałam do 12 !:szok: Porządnie się wyspałam :-)

Kobitki pogubiłam się i nie wiem czy któraś ma dzisiaj wizytę ? Za którą trzeba trzymać kciuki ?

Co do zachcianek to ja mam ochotę na barszcz ukraiński albo chłodnik ( nie jestem pewna o którą zupkę dokładnie chodzi Kruszynce :-p ).

Miłego dzionka Śnieżynki

reklama
Do góry