reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Wózek X-LANDER XT +GONDOLA+ TORBA X-BAG +GRATISY (681014337) - Aukcje internetowe Allegro a x-landery odradziły mi już 2 koleżanki. albo obie mają pecha do tych wózków, albo te wózki faktycznie felerne (ciężko się składają, krzywo jadą, jednej ciągle coś się dzieje z oponą ) aczkolwiek wizualnie bardzo mi się ten wózek podoba
ja za to spotkalam sie z samymi pozytywnymi opiniami na temat x-landera xt:-)wiec moze te dziewczyny mialy pecha??tez chcialam kiedys tego x-landera:-)cena tez jest super:-)
Ola śliczna pościel, tak zaczynasz szaleć kochana :)))

Co do wózków, ja zaczynam się przekonywać do wózka mutsy 4rider
Mutsy 4 Rider

Znacie ten wózek?

mutsy maja same pozytywne opinie..tez sie kiedys nad mutsym zastanawialam ale w ostatecznosci kupie quinny buzza:-)

Fajnie, że tezWam się podobaja moje nowe nabytki :)

Co do Mutsy-to ma go moja koleżanka- duże pompowane koła, tylne koła skrętne.
Jest zadowolona.
Plusem jest to, że nosiedełko rozkłada sie całkiem na leżąco.

Ja tez mam zamiar kupić Mutsy Urban Rider z tylną skrętną osią, taki o jakim pisze Olica :tak: Mnie osobiście bardziej pasuje niż Mutsy 4 rider. Pozdrawiam!

Pościel cudna! ta w paseczki i jeszcze błękitna i ecri mi się podoba :-) a no i ja słyszałam, że minimum 2 komplety pościeli trzeba mieć

ten wózek jest fajny GONDOLA/SPACER CONECO V4 - WIELKA WYPRZEDAŻ !!!!! (688037415) - Aukcje internetowe Allegro chociaż czytałam raczej negatywne opinie o coneco, że są niewyprofilowane, źle się prowadzą

http://allegro.pl/item681014337_wozek_x_lander_xt_gondola_torba_x_bag_gratisy.html
Gawit
ktoś też mi mówił, że czytał jakieś nie korzystne opinie o tym wózku, ale uwierz mi w Oleśnicy co druga matka spaceruje z tym wózkiem, więc nie jest chyba tak zły, skoro ma taka popularność ;-):tak: i cena nie wysoka. A tak na prawdę to pewnie co druga z nas zamieni latem wielofunkcyjny wózek na spacerówkę, bo one są lżejsze i zgrabniejsze.

Dziewczyny kupiłam na allegro 2 komplety pościeli i jestem zakochana w tej w paski !!!!!

Nie lubię tych pościeli z misiami, zyrafami itd a na te co kupilam nie moge się napatrzeć :-) Ładne ?

ooo se wypatrzylam ta posciel i rozek chce taki w paski kupic!! :) cudowna Ola napisz koniecznie jak material i wogole jak dojdzie :)

a ja kupilam wozeczek przed wczoraj uzywany polroczny i polowe tanszy... zobaczymy co przyjdzie poczta hehe :)

wlasnie Ola jak przyjdzie posciel powiedz jaki to gatunek:-)a ja dzis dorwalam w ikei dla Mai oryginalny kolorek komody mammuta:-) i to za 249zl wiec o 100zl taniej niznormalnie:-)ciesze sie z tej komody jak dziecko hehe:-0:-)
Moja zdobyc:-)kolorki lepsze niz na zdjeiu i zdjecie robione po ciemku w garazu:-)

Załączniki

• 18072009(001).jpg
    18072009(001).jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 37
  • 18072009.jpg
    18072009.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry