reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
no mnie dziś też wyjątkowo napadło na sprzątanie.. i martwi mnie jedno zaczęłam jeśc i to bardzo duuzooo!! a najwieksza ochote mam na fastfoody , smażóne mięsa i wszystko co najtłustsze i najniezdrowsze.. nie moge warzyw owoców .. tylko to to chyba niedobrze ??

no mnie dziś też wyjątkowo napadło na sprzątanie.. i martwi mnie jedno zaczęłam jeśc i to bardzo duuzooo!! a najwieksza ochote mam na fastfoody , smażóne mięsa i wszystko co najtłustsze i najniezdrowsze.. nie moge warzyw owoców .. tylko to to chyba niedobrze ??
Hunjord jak masz ochote i dobrze się czujesz to jedz widocznie tego twój organizma potrzebuje i maluszek. Mi lekarka powiedziałą zebym jadła jak juz wogóle mam ochote to wszytsko na co ja mam, więc mysle, że nie zaszkodzi Ci to tylko uwazaj zebybyło swieże.

Dziewczyny a ja dzisiaj umieram. Już było tak dobrze a dzisiaj.... głowa mnie boli, ciągle mi nie dobrze, rano po śniadaniu wymiotowałam !!!! Umieram !!!
Alexandriaa ja umierałam dzisiaj przez połowe dnia dlatego tak późno wszytsko robię. Strasznie w tej ciąży sie męcze za pierwszym razem fruwałam wszędzie mimo ze zagrozona a teraz taka jakaś jestem jak plastelinka.

Wczroaj siostra się za mnie śmiała, że w pierwszej ciązy to najchetniej od 1 tygodnia chodziło by się w ciążowych ciuchach, żeby wszyscy widzieli, w drugiej to jak najdluzej się ukrywa ciuszek, byle w normalnych ciuchach chodzic, a w trzeciej to już nie ma róznicy bo normalne ciuchy sa wielkości ciązowych:-D, oby się nie spradzilo :)

A ja wyslalam mezusia po ananaski bo nie moge jesc nic innego tylko warzywa i owocki.Mam nadzieje ze to na dziewczynke

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem cos o tej ochocie na fastfoody...mam podobnie, choc oczywiscie staram sie nie przesadzac.....a do tego litr coli bym wypila za jednym chałstem...no ale potem gazy mnie rozwalaja wiec popijam grzecznie wode!
Mysle ze wszystko w umiarze jest dozwolone...choc lepiej fastfoodow unikac :)

Dziewczyny a ja dzisiaj umieram. Już było tak dobrze a dzisiaj.... głowa mnie boli, ciągle mi nie dobrze, rano po śniadaniu wymiotowałam !!!! Umieram !!!
Kochana trzymaj sie/ czas szybko leci wiec miejmy nadzieje ze mdlosci szybko Ci przejdą....mi lci juz 12 tydzien a tez jeszcze czasem mnie mdli..choc nie wymiotuję. W razie czego polcam herbatę z imbirem...mi w pierwszej ciązy pomogla.

Alexandriaa ja umierałam dzisiaj przez połowe dnia dlatego tak późno wszytsko robię. Strasznie w tej ciąży sie męcze za pierwszym razem fruwałam wszędzie mimo ze zagrozona a teraz taka jakaś jestem jak plastelinka.
Ja pierwszej ciązy choc wymiotowalam to sily mialam i wszystko zdrowo bylo a teraz czuje sie lepiej ale mam plamienia itp...tez jak plastelinka...

I tak jestem z siebie dzisiaj dumna prawie juz wszytsko zrobiłam w domku jeszcze tylko poodkurzac potem zetrzeć kurze i podłogi i gotowe.
Ehhh Kochana zazdroszcze/ mi nie wolno nawet zamiatac....i przygnebia mnie to bardzo!
Ostatnio jak wyprasowalam gore ubran wyladowalam z plamieniem w szpitalu.

Do góry