reklama
no mnie dziś też wyjątkowo napadło na sprzątanie.. i martwi mnie jedno zaczęłam jeśc i to bardzo duuzooo!! a najwieksza ochote mam na fastfoody , smażóne mięsa i wszystko co najtłustsze i najniezdrowsze.. nie moge warzyw owoców .. tylko to to chyba niedobrze ??
alexandriaa
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja dzisiaj umieram. Już było tak dobrze a dzisiaj.... głowa mnie boli, ciągle mi nie dobrze, rano po śniadaniu wymiotowałam !!!! Umieram !!!
Hunjord jak masz ochote i dobrze się czujesz to jedz widocznie tego twój organizma potrzebuje i maluszek. Mi lekarka powiedziałą zebym jadła jak juz wogóle mam ochote to wszytsko na co ja mam, więc mysle, że nie zaszkodzi Ci to tylko uwazaj zebybyło swieże.no mnie dziś też wyjątkowo napadło na sprzątanie.. i martwi mnie jedno zaczęłam jeśc i to bardzo duuzooo!! a najwieksza ochote mam na fastfoody , smażóne mięsa i wszystko co najtłustsze i najniezdrowsze.. nie moge warzyw owoców .. tylko to to chyba niedobrze ??
Alexandriaa ja umierałam dzisiaj przez połowe dnia dlatego tak późno wszytsko robię. Strasznie w tej ciąży sie męcze za pierwszym razem fruwałam wszędzie mimo ze zagrozona a teraz taka jakaś jestem jak plastelinka.Dziewczyny a ja dzisiaj umieram. Już było tak dobrze a dzisiaj.... głowa mnie boli, ciągle mi nie dobrze, rano po śniadaniu wymiotowałam !!!! Umieram !!!
L
Losek
Gość
_Pysia_
Wczroaj siostra się za mnie śmiała, że w pierwszej ciązy to najchetniej od 1 tygodnia chodziło by się w ciążowych ciuchach, żeby wszyscy widzieli, w drugiej to jak najdluzej się ukrywa ciuszek, byle w normalnych ciuchach chodzic, a w trzeciej to już nie ma róznicy bo normalne ciuchy sa wielkości ciązowych
, oby się nie spradzilo 

_Pysia_
ja wcisnełam kilo wiśni. a musze jeszcze ze dwa jogurty zjesć ale mi już niedobrze :-(
reklama
Czarodziejka
Wiem cos o tej ochocie na fastfoody...mam podobnie, choc oczywiscie staram sie nie przesadzac.....a do tego litr coli bym wypila za jednym chałstem...no ale potem gazy mnie rozwalaja wiec popijam grzecznie wode!no mnie dziś też wyjątkowo napadło na sprzątanie.. i martwi mnie jedno zaczęłam jeśc i to bardzo duuzooo!! a najwieksza ochote mam na fastfoody , smażóne mięsa i wszystko co najtłustsze i najniezdrowsze.. nie moge warzyw owoców .. tylko to to chyba niedobrze ??
Mysle ze wszystko w umiarze jest dozwolone...choc lepiej fastfoodow unikac
Kochana trzymaj sie/ czas szybko leci wiec miejmy nadzieje ze mdlosci szybko Ci przejdą....mi lci juz 12 tydzien a tez jeszcze czasem mnie mdli..choc nie wymiotuję. W razie czego polcam herbatę z imbirem...mi w pierwszej ciązy pomogla.Dziewczyny a ja dzisiaj umieram. Już było tak dobrze a dzisiaj.... głowa mnie boli, ciągle mi nie dobrze, rano po śniadaniu wymiotowałam !!!! Umieram !!!
Ja pierwszej ciązy choc wymiotowalam to sily mialam i wszystko zdrowo bylo a teraz czuje sie lepiej ale mam plamienia itp...tez jak plastelinka...Alexandriaa ja umierałam dzisiaj przez połowe dnia dlatego tak późno wszytsko robię. Strasznie w tej ciąży sie męcze za pierwszym razem fruwałam wszędzie mimo ze zagrozona a teraz taka jakaś jestem jak plastelinka.
Ehhh Kochana zazdroszcze/ mi nie wolno nawet zamiatac....i przygnebia mnie to bardzo!I tak jestem z siebie dzisiaj dumna prawie juz wszytsko zrobiłam w domku jeszcze tylko poodkurzac potem zetrzeć kurze i podłogi i gotowe.
Ostatnio jak wyprasowalam gore ubran wyladowalam z plamieniem w szpitalu.