reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

babka w sklepie powiedziała mi, ze często kobiety, które mają za duzo pokarmu albo bardzo duże piersi skarżą sie na Medelę. Ale na każdy się ktoś skarży. Bo piersi są różne. Tera zastanawiam się nad tym aventu ale koniecznie chcę elektryczny, a on już jest bardzo drogi.
Może wcale nie będzie mi potrzebny, ale muszę mieć wybrany żeby szybko później kupić jak będzie potrzebny. Ktos pisał, ze byl zadowolony z tufi, a one są niedrogie, więc może.

Piersi mam dość spore :-p i było ok najpierw miałam ręczny a potem dokupiłam silniczek ale wiadomo nie każdy laktator na każdego działa
ja jak wróciłam ze szpitala to miałam ten ręczny z Aventu kosztował chyba ok 200 zł bo z wszystkimi tymi dodatkami:szok: no ale mąż kupił bo piersi mi puchły i był dramat
wieczorem jak chciałam go użyć to nie mogłam odciągnąć ani kropli a że atmosfera była delikatnie mówiąc nerwowa to myślałam że rzucę nim o ścianę może dlatego mam takie negatywne nastawienie to tego laktatora jak kombinowaliśmy z mężem żeby trochę tego mleka "odciągnąć" pozostawiam waszej bogatej wyobraźni ...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Piersi mam dość spore :-p i było ok najpierw miałam ręczny a potem dokupiłam silniczek ale wiadomo nie każdy laktator na każdego działa
ja jak wróciłam ze szpitala to miałam ten ręczny z Aventu kosztował chyba ok 200 zł bo z wszystkimi tymi dodatkami:szok: no ale mąż kupił bo piersi mi puchły i był dramat
wieczorem jak chciałam go użyć to nie mogłam odciągnąć ani kropli a że atmosfera była delikatnie mówiąc nerwowa to myślałam że rzucę nim o ścianę może dlatego mam takie negatywne nastawienie to tego laktatora jak kombinowaliśmy z mężem żeby trochę tego mleka "odciągnąć" pozostawiam waszej bogatej wyobraźni ...;-)
oja bogatta wyobraxnia podsuwa mi pomoc męża.. to wyobraź sobie, ze ja miałam takie zastoje, ze mój mąz nie mógl tego ściagnąć, a co dopiero synek.

Ja np gdybym miała mieć syna bez problemu kupiłabym czerwony wózek, ale kupiłam zielony (niez znając jeszcze płci), bo odcien czerwieni w X landerze był zbyt "brudny" jak na mój gust.

OLICA,
napisz kochana czy jesteś zadowolona z X-Landera, jaki masz model i jak długo go masz? ;-)
pozdrawiam

helenka ja też chce kupić ten bujaczek z fisher prica tylko jeszcze nie teraz, ale znalazłam za 159 zł na allegro :)) gościu ma jeszcze 16 szt właśnie skończyła się licytacja, ale on co chwilę wystawia i to ciągle za 159 zł więc czekam aż będzie miał znowu :))

helenka ja też chce kupić ten bujaczek z fisher prica tylko jeszcze nie teraz, ale znalazłam za 159 zł na allegro :)) gościu ma jeszcze 16 szt właśnie skończyła się licytacja, ale on co chwilę wystawia i to ciągle za 159 zł więc czekam aż będzie miał znowu :))
to wklej linka jak sie pojawi, moze i ja się zdecyduję

ja się zakochałam w tych śpioszkach, które wczoraj któraś z Was wkleiła
śpioszki śpiochy nowe z bawełny z nadrukami 62 (686915147) - Aukcje internetowe Allegro
najchetniej kupiłabym wszystkie wzory, a przynajmniej połowę. Od wczoraj się zastanawiam ile moge kupić żeby nie zakrawało to na szaleństwo :-)
Ja tez kupie kilka sztuk od tego sprzedawcy, i to pewnie spiochow i koszulek, a nawet pizamki dla strszego synka wypatrzylam i zakupie:tak::-D. Nie dosc, ze ladnie wygladaja to i cena atrakcyjna:-D

reklama
Do góry