reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczka zalapala jakiegos wirusa zoladka i dostala leki przeciw wymiotne i przeciw kreceniu sie w glowie, a ze jestes tez w UK to mi to przyszlo do glowy ze moze to samo. Ale woleli bysmy fasolke prawda
oj wolalabym fasolke ale nie mam pojecia jak to bedzie... w ogole jajnik mnie lewy pobolewa ze nawet przytulanko dzisiaj troszke bolalo... boje sie ze jakiegos torbiela mam... zobaczymy co mi lekarz we wwrzesniu na wizycie powie...

tylko prosze mnie tu w nic nie wkrecac bo w uk to swinska grywa jest i normanie w paranoje popadam :tak::tak::tak:

reklama
Litości dla mnie nie macie tyle czytania ;-);-)

ja spadam dziewuszki do kina z malzem :sorry: bedziemy dzisiaj swietowac :laugh2:
Jutro czekamy na relacje

czy znacie jakis sposob,zeby przytyc w dupsku i zeby weszlo tez w biodra..?.
Widzę, że więcej chętnych było do oddania, jakby co to możesz na mnie liczyć ;-)

dlaczego zajączek ma zabieg??przeciez sie nie robi zabiegow w tak wczesnej ciazy to raz a po drugie tam sie nie zdazylo wytworzyc nic do zabiegowania.(łożysko itp...).
Dokładnie mam takie samo zdanie. Po co zabieg na tak wczesnym etapie.
Ja miałam ciążę biochemiczną beta wzrosła do 14 i przyszła @ i się samo oczyściło.
Powinni też jak zrobić usg bo skoro nic nie ma to po co ingerować :angry::angry::angry::angry::angry:

no bo juz z fasolka..........oby jak najdłuzej............tylko cos mnie dzisiaj brzuch boli......
A kiedy masz wizytę? Fasoleczka szykuje sobie domek;-)

To jakieś 6 000 w kieszeni nam zostanie :-D, ale teraz zastanawiam się czy nie powinnam była jej olać sikiem prostym:baffled:
Tylko żeby tego później nie wykorzystała.
Powie a ja Wam dałam kasę a Wy....

Byłam też u ginekologa na USG macicę mam niby w porządku,
Będzie dobrze:tak:

Wyszedl negatywny
Przytulam:tak:

A ja dzis bylam w szpitalu u mojej chrzesnicy karolci ma 5 miesiecy i wykryli jej jakies bakterie w krwi:-(
Biedaczek malutki

Hej laseczki
Witaj Olesiu
No więc jest tak..
Lekarz zbadał mnie dzisiaj ginekologicznie i mam stan zapalny szyjki macicy – w piątek mam rozmaz i wtedy przypisze mi leki.
Widzę, że trafiłaś na konkretnego lekarza, super :tak::tak:

moja kolezanka urodzila 3 dni temu córeczkę, poród trwał........ 9 minut...:szok::szok::szok::eek:
Ile??????:szok::szok::szok::szok:
...ale sie rozbawila, jakis durny robal chcial wleciec do domu ale nie zuwazyl ze mam zamkniete okno :szok: jak zapi....yl :-D:-)az plama zostala, a ja narzekam ze mam brudne szyby :-):-D:-D:-D
to dlaczego mu nie otworzyłaś - nie musiałabyś myć tak często:-D:tak:
hmmm mnie wyszło, że moja 4letnia córka jest chłopcem, a mini człowiek w moim brzuchu zdiagnozowany przez gina jako chłopiec jest dziewczynką
qrcze może ja też jestem chłopcem tylko nic o tym nie wiem....
zaraz sprawdzę
:-D:-D:szok::szok::-):-)
Nie robimy wakacje nad morzem:-D:-D:-D
Ja jestem za - wspólne spotkanie - ale byłby ubaw:tak:
:-) super ze sa fasolki!!!! :rofl2:
ja mialam ciekwy urlop bo tak:
od piatku do pon - dzialka (kopanie stawu)
od pon do srody - warmia (teście)
od sr do czw - stegna gdanska sztutowo krynica morska - wypad specjalnie dla teścia
od czw do pt - ponownie warmia
od pt do sb - mazury (Mrągowo + piknik cantry, Giżycko Mikołajki)
sob - domek
ndz - koncert eska hity na czasie! :tak::tak::tak:
pon - PRACA :-:)-:)-(
no to doczytałam bo jak pytałam to nie odpowiedziałaś:no::wściekła/y:
taki troszke pracowity ten urlop:sorry:

Sandra - życzę fasolki - po taaaaaakim seksie;-) to nic innego nie może być - pamiętam, że też tak pisałyśmy Agniesiakowi i fasolka jest:tak:

hm....wizyte????/...jeszcze nie dzwoniłam.....ale jak jutro bedzie mnie dalej bolec to pewnie jutro pojade.....a tak to za tydzien sie wybierałam

chyba juz wszytskie spicie..ja czekam na M bedzie za jakies 20 min,zjem cos i do wyrka spac...do jutra!

reklama
sandrahaha a dlaczego masz napisane ostatni cykl staranek..?cos przegapilam?

chce sobie zrobic przerwe... potrzebny mi taki odpoczynek psychiczny od tego wszystkiego... bo juz wariuje i deprecha mnie lapie... a to nie pomaga starankom... dlatego sobie zrobie przerwe... nie wiem jak dlugo... we wrzesniu mam wizyte u lekarza ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy... to minimum do tego czasu chce sobie zrobic przerwe... powinna brac clo do wizyty ale chce odstawic bo boli mnie cos polewej stronie a wiem ze mialam torbiela a po clo moge miec wiecej albo ten co mialam mogl sie powiekszyc wiec odstawiam clo na jakis czas... zobacze co mi lekarz powie... ja nie chce juz zadnych hormonow na tak dlugo... jak bedzie mi chcial znow jakies hormony na pol roku przepisac to mu podziekuje... bo mam juz tego dosyc...
w ogole brzych na @ mnie boli czyli tak jak zawsze na tydzien przed...

Do góry