reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Prawie z Bielska, mieszkam w Kozach ;-)

Gawit świetny kombinezon w super cenie.
to bardzo bardzo blisko mnie ;-)

Nie pamietam czy byl poruszany temat łóżeczek... Co myslicie o tym?? Jest bardzo proste i praktyczne, bo przy dobrym materacu starczy na długo.
KLUPŚ ŁÓŻECZKO TAPCZANIK SZUF BARTEK II SOSNA (706547201) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda ok ale ja wolałabym zobaczyć na żywo bo zdjęcie nie zawsze oddaja jakość wykonania

reklama
u mnie w mieście w każdym sklepie z rzeczami dziecięcymi są właśnie łużeczka KLUPŚ i są dobrej jakości. Gdyby nie to że dostanę w spadku łóżeczko to pewnie też bym je kupiła :))

Dziewczyny sliczne te wasze nabytki :-):-)

to bardzo bardzo blisko mnie ;-)

Luandzia ja pochodze ze Skoczowa, zawsze na urlopie w Polsce jezdze do Bielska na zakupy :-) Szkoda dziewczyny ze nie zgadalysmy sie wczesniej to mozna bylo urzadzic zakupki w Bielsku w 3 :)

A moj mezus zakupil dzis sterylizator i butelki aventa na promocji :) w zestawie elektryczny sterylizator parowy, 2 butelki, 2 smoczki do butelek(czyli wsumie 4) , 2 smoczki uspakajacze 0-3 miesiace, szczotka, jakies proszki do sterylizacji, miesci 6 butelek na raz + laktator i jakies akcesoria. Wydaje mi sie ze dobry zakup bo wsumie ogolnie kosztowalo to 25 funtow czyli jakies 125zl

No i wygralam 2 aukcje na spodnie ciazowe. wkoncu bede miec w czym chodzic. Spodnie sa uzywane ale pisza ze w idealnym stanie. zobaczymy ;-)

A moj mezus zakupil dzis sterylizator i butelki aventa na promocji :) w zestawie elektryczny sterylizator parowy, 2 butelki, 2 smoczki do butelek(czyli wsumie 4) , 2 smoczki uspakajacze 0-3 miesiace, szczotka, jakies proszki do sterylizacji, miesci 6 butelek na raz + laktator i jakies akcesoria. Wydaje mi sie ze dobry zakup bo wsumie ogolnie kosztowalo to 25 funtow czyli jakies 125zl
kochana a gdzie to taka promocja? znaczy w jakimś sklepie? bo szwagierka leci niebawem do PL, to może bym ją poprosiła, zeby mi kupiła taki zestaw, bo tutaj w PL to ceny koszmarnie wysokie :(

kochana a gdzie to taka promocja? znaczy w jakimś sklepie? bo szwagierka leci niebawem do PL, to może bym ją poprosiła, zeby mi kupiła taki zestaw, bo tutaj w PL to ceny koszmarnie wysokie :(

Gawit w kazdym wiekszym TESCO w Anglii powinny byc ;-) Naprawde sie oplaca :) Kosztuje dokladnie 26,60. Sprawdzalam teraz na allegro w Polsce i tam kosztuja ponad 300zl jezeli sie nie myle.

mary_mary śliczny ten niebieski miś, ja na takie coś też poluję tylko nigdzie oprócz allegro nie widziałam takich ubranek. A kombinezonik mam prawie identyczny, tyle że różowy :blink:
:tak:

moze naiwne pytanie : mam podobne dwa misiowe i jeden taki na zewnatrz... tylko co ja mam z tymi misiowymi robic kiedy ubierac bo ja tez juz glupieje od tego wszystkiego :baffled:

po drugie kupujecie szaliczek i rekawiczki? bo w niektorych kombinezonach lapki sa odkryte :(

Ostatnia edycja:

Ja wracajac do rozmow o laktatorach. Przypomnialam sobie jedna wade mojego elektrycznego Gaja Tuffii, dosc istotna chyba. On dosc glosno chodzi. Nie wiem jak inne, ale tego dosyc slychac. Ja zamykalam sie w innym pokoju bo Macio sie stresowal.
A dzis ogladalam na allegro Aventu isis, reczne, w zestawie z 2 butelkami 125ml. Chodza po ok 120-130zl. To dobra cena? Nie mam w ogole porownania, ile w sklepach, itd

ja za swoj w sklepie zaplacilam 131zl.. wiec ominela mnie przesylka a i z uznaniem ewentualnej reklamacji jest prosciej :tak:

reklama
Ja słyszałam, że dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niz dorosły, tylko trzeba pamiętać, że warstwą jest tez kocyk czy kołderka w wózku a na wiosnę i lato nawet chusta.
Na pewno lepiej ubrać chłodniej niz przegrzac dziecko - ostatnio mówił tak pediatra w programie na TVN Style.

jak czytalam ostatnio jedno z czasopism o dzieciaczkach bylo pytanie odnosnie faktow i mitow na temat spacerow zimowych ... i bylo wlasnie poruszone zagadnienie podwojnego ubierania itp... wg ich odpowiedzi tyle samo warstw co rodzice dzidzius powinien miec :):-)

Do góry