reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no o to chodzi ze wczesniejsze usg nic nie pokazywały a lekarz "grzebał" tam zeby cos zobaczyc i mowil ze córa no a teraz odrazu widac bylo jajeczka nawet ja widzialam cos tam ale nie wiem bo mi po dluzszym czasie to obraz usg sie zlewa hehe
no ale widzialam na walsne oczka jak jajeczka stercza wiec chyba napewno chłopak
mąż mowi ze idzie ze mna na nastepne usg hehe nie pozwoli odpuścic sobie zobaczenia syna
jeszcze przed porodem
madziek
listopadówka 2009 :)
ja tez mialam dzis wizyte no i wielkie rozczarowanie poplątane z zachwytem
no ale od początku
wyniki mam jakies tam gorsze no ale to normalne chyba u mnie bo juz kolejny raztakie same sa obizkone troszke i nic mi nie daje sie hehe "ten typ tak ma"
mocz polepszyl sie po mojej małej infekcji wiec juz jest okej:-)
waga wskoczyla na 3.5kg + no no
wszytskie narzady ok wg usg termin przesuwa sie nie na koniec pazdziernika lecz na 05.11.09
no i najciekawsze... córki nie bedziebedzie syn
a to numer wywineło nam maleństwoa juz sukienki babcia kupila
![]()
Kochana najważniejsze, że dziecko zdrowe!

weri
Fanka BB :)
kasiiula jejku dobrze ze sie chociaz teraz dowiedzialas a nie po porodzie!
a co ja mam powiedziec ? ostatnie usg mialam w 20 tygodniu i koniec wiecej nie bedzie
nie przezyje tego jak urodze i moja oliveczka okaze sie chlopakiem
wogole jak czytam o tych waszych badaniach masakra ja polozna wide raz na miesiac trwa to moze 4 minuty sprawdzi cisnienie,serce dziecka poslucha i mocz sprawdza zanuzajac tam jakis pasek
i tyle co jej mowie ze mnie cos boli lub cos mnie martwi to slysze to samo ze to normalne w ciazy 20 tygodni do samego porodu mam tak chodzic w ciemno i wierzyc ze wszystko z mala okej? przez cala ciaze nie badal mnie lekarz
a co ja mam powiedziec ? ostatnie usg mialam w 20 tygodniu i koniec wiecej nie bedzie

wogole jak czytam o tych waszych badaniach masakra ja polozna wide raz na miesiac trwa to moze 4 minuty sprawdzi cisnienie,serce dziecka poslucha i mocz sprawdza zanuzajac tam jakis pasek

dziubasek08
Fanka BB :)
GRATULACJEja tez mialam dzis wizyte no i wielkie rozczarowanie poplątane z zachwytem
no ale od początku
wyniki mam jakies tam gorsze no ale to normalne chyba u mnie bo juz kolejny raztakie same sa obizkone troszke i nic mi nie daje sie hehe "ten typ tak ma"
mocz polepszyl sie po mojej małej infekcji wiec juz jest okej:-)
waga wskoczyla na 3.5kg + no no
wszytskie narzady ok wg usg termin przesuwa sie nie na koniec pazdziernika lecz na 05.11.09
no i najciekawsze... córki nie bedziebedzie syn
a to numer wywineło nam maleństwoa juz sukienki babcia kupila
![]()
ale niespodzianka!!! Niedługo przywykniesz, chociaż tak to jest, że niestety usg czasem się myli
Ciekawe co u mnie siedzi, hihi. 2 lekarzy potwierdziło chłopca, ale ja czasem mam wrażenie, że dziewczynka, ale zwracam się do brzucha ON
madziek
listopadówka 2009 :)
Witam wasjestem w 24 tyg. i od początku chcialam dziewczynke
) dzis okazało sie ze to bedzie dziewczynka... aż sie poplakalam ze szczescia
![]()
No to masz szczęście

reklama
Witam wasjestem w 24 tyg. i od początku chcialam dziewczynke
) dzis okazało sie ze to bedzie dziewczynka... aż sie poplakalam ze szczescia
![]()
madziuśś - gratulacje!