reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

HEJ

Glosy podzielone wiec nadal sie konkretnie nie zdecydowalam.

Poza tym kupilam sobie dzisiaj moje pierwsze 2 pary jeansow ciazowych i powiem Wam,ze sa super, dopasowane eleganckie, myslalalm,ze takie workowate beda. a sa naparwde extra ,no i cena tez extra jedna para 175ZL. :sorry2:

reklama
Patrycja mnie się coś wydaje, że chyba kiedyś wsadzę dupsko w samochód i zajadę do Ciebie na obiad, bo co mówisz o obiedzie to same smakołyki :-):-):-):-p:-p

Patrycja mnie się coś wydaje, że chyba kiedyś wsadzę dupsko w samochód i zajadę do Ciebie na obiad, bo co mówisz o obiedzie to same smakołyki :-):-):-):-p:-p
Wsiadaj i przyjeżdżaj bardzo chętnie Ci zaserwuje obiadek a właściwie Wam:-D Z tego co widzę jesteś z Tarnowa a ja mieszkam w Mielcu to przecież w miare blisko:-D

Ty wiesz to super pomysł:-D Tak się spotkać poplotować o pierdołach:-D

Super :-) Może znajdzie się więcej chętnych ? :-p
Tylko mi jak na razie policja zabrała dokumenty za spaloną żarówkę...świnie :( Myszy go żywcem zjedzą.... a teraz musimy się zebrac żeby wymienic, zrobic znow przegląd specjalnie po to żeby oddano nam dokumenty... więcej teraz srania z tym będzie niż by się człowiek spodziewał :baffled::baffled::baffled:

Witajcie.
Wstałam dziś późno i pobiegłam do warzywnego kupić sobie marchewkę na soczek. Wczoraj się napaliłam na sok i ... okazało się ze nie mam ani grama marchewki a jabłka tylko 2 :-(. Wiec dziś sobie odbiłam i zrobiłam litr. Ale pyszny, na razie wielki plus dla sokowirówki. Chyba na ślubie mój będzie robił soki owocowo- warzywne
;-)
Ja też mam sokowirówkę , którą kupiłam razem z robotem (taki full pakiet :D), ale dotychczas leży nieużywana. Ale teściowa kupiła mi wyciskarkę do cytrusów, taką porządną ze zbiornikiem i od tego czasu często robię sobie sok pomarańczowy :-) Pychota!

Dziewczyny już jestem po badaniu:-) wszystko w porządeczku NT poniżej 1mm:-D ale Sóweczka tak się ruszała i nie chciała ustawić do badania, że musieliśmy mieć małą przerwę i dopiero się udało:-) mam fotki, ale je wrzucę później, albo juto, bo zaraz jedziemy na wieś i będziemy tam cały weekend:-D buziaczki i udanego weekendu Śnieżynki:tak:
Wspaniale! Odpocznij na weekendzie i wracaj do nas !

Mmmm ...czuje jakiś piekny zapach znazonych grzybków od sąsiadki :p
Aaa ! dzieńdobry !! Dawno mnie nie było bo mój Kocur zajmuje mi teraz cały dzień :D A teraz akurat pojechał do swojego pierworodnego więc mam chwile dla siebie .
Mieszkania samego w sobie dokłądnie nie oglądalismy , okazało sie że to o którym ja czytałam w ogłoszeniu 3 pkł 85m2 jest już wynajęte , a zostało więkesze 4 pokojowe . Byliśmy u pana który wynajął to mieszkanie pierwsze ( akurat robi remont) i mniej wiecej nam powiedział na co musimy sie nastawić ( bo oglądał tez to co jeszcze jest wolne). ale mysle ze ostateczną decyzje podejmiemy po samodzielnym oglądnieciu tego mieszkanka :) A ja już szalaje po marketach budowlanych i spisuje ceny i produkty :DWariatka z mnie :)
Musze sie chwile zdrzemnąć bo mnie grill jeszcze czeka wieczorem .
Najeli : GRATULUJE SYNKA !!!
A moja przyszła tesciowa nam podesłała propzycje imion dla dziewczynki , moja mama i ciocia kupuja mi różowe ciuszki , czy przeczucie innych coś znaczy ? bo ja nie mam zadnego ;)
Fajnie, że wszystko u Ciebie się tak układa :) Działajcie z mieszkaniem , tylko TY w granicach rozsądku! Dbaj o siebie i uważaj zanim cokolwiek zrobisz!

Brzuchatki a w ciąży mozna jeść grzyby????:confused::confused:
Do póki masz na nie ochotę, to oczywiście, że możesz! Ja wczoraj miałam zupę grzybową i zajadałam się ile mogłam :-)
Jak tylko lubisz, to jedz! Nie mają właściwie żadnych wartości odżywczych, ale smakowe owszem :-)

Też coś zabiorę ze sobą hah:-) Musimy kiedyś zrobić zlot przyszłych mamusiek :-p:-p
Dziewczyny! To super pomysł! Organizacja będzie ciężka, ale fajnie było by się spotkać! Nawet na drugim końcu Polski :)

Mój ukochany małżonek wrócił z pracy, więc idę mu pomóc przy remoncie. Jak nie będę bardzo zmęczona, to zaglądne tu wieczorkiem!
Buziaki !

Hej !!!

Ja tez jestem na bieżąco z info co u Was. Tylko czasu troszkę brakuje na odpisanie.
Ostatnie chwile spędzam z zabieganym mężem, który już w niedzielę wyjeżdża i wróci dopiero w następny wtorek...:-:)-:)-(

Anisen świetna ta sokowirówka, tylko kurczę troszkę droga...:sorry2:

Buziaki do popisania!

reklama
U nas tak samo:-) Już biegamy za farbami, dywanami i innymi pierdołami bo chcemy szybciutko remoncik zrobić i się przerowadzić:-)Powiem Ci że też nie mam żadnego przeczucia inni zaś mają:-) już słyszałam obie opcje ale cierpliwie czekam aż Kruszynka objawi co ma między nóżkami:-D
ja słyszłam że matka przeczówa co będzie miała , ja opowiem wam na moim przykładzie.w pierwszej c. bardzo chciałam dziewczynkę no i tak czułam (jak sie czegoś bardzo chce to i się czuje ) na USG WYCHODZI dziewczynka to ja po sklepach latam jak szalona i zkupuję sukieneczki i co ? 1 kwietnia (pryma a prylis ) rodzi się chłopiec. Na tym miało się zkończyc ale ta dziewczynka znowu weszła mi w głowę no to się zkusiłam ale tym razem od począdku czułam że ta moja "dziewczynka będzie miała jajeczka" i mam Igorka no a z tą ciążą to wpadka ( ale jak wpaść to porządnie więc bliźniaki ) i wiecie jak o nich myślę to często jak o dwóch dziewczynkach (przeczucie)chociasz gin na USG powiedzał że płci jeszcze nie powie ale wyglądają na chłopców bo skaczą jak szalone i mniał kłopoty z ich zbadaniem. Mama dla pocieszenia powiedziała że u nas dziewczynki gorzej pokręcone od chłopców. Jestem bardzo ciekawa co ja tam noszę

Do góry