Witajcie.
Wstałam dziś późno i pobiegłam do warzywnego kupić sobie marchewkę na soczek. Wczoraj się napaliłam na sok i ... okazało się ze nie mam ani grama marchewki a jabłka tylko 2 :-(. Wiec dziś sobie odbiłam i zrobiłam litr. Ale pyszny, na razie wielki plus dla sokowirówki. Chyba na ślubie mój będzie robił soki owocowo- warzywne ;-)
Ja też mam sokowirówkę , którą kupiłam razem z robotem (taki full pakiet

), ale dotychczas leży nieużywana. Ale teściowa kupiła mi wyciskarkę do cytrusów, taką porządną ze zbiornikiem i od tego czasu często robię sobie sok pomarańczowy :-) Pychota!
Dziewczyny już jestem po badaniu:-) wszystko w porządeczku NT poniżej 1mm
ale Sóweczka tak się ruszała i nie chciała ustawić do badania, że musieliśmy mieć małą przerwę i dopiero się udało:-) mam fotki, ale je wrzucę później, albo juto, bo zaraz jedziemy na wieś i będziemy tam cały weekend
buziaczki i udanego weekendu Śnieżynki
Wspaniale! Odpocznij na weekendzie i wracaj do nas !
Mmmm ...czuje jakiś piekny zapach znazonych grzybków od sąsiadki 
Aaa ! dzieńdobry !! Dawno mnie nie było bo mój Kocur zajmuje mi teraz cały dzień
A teraz akurat pojechał do swojego pierworodnego więc mam chwile dla siebie .
Mieszkania samego w sobie dokłądnie nie oglądalismy , okazało sie że to o którym ja czytałam w ogłoszeniu 3 pkł 85m2 jest już wynajęte , a zostało więkesze 4 pokojowe . Byliśmy u pana który wynajął to mieszkanie pierwsze ( akurat robi remont) i mniej wiecej nam powiedział na co musimy sie nastawić ( bo oglądał tez to co jeszcze jest wolne). ale mysle ze ostateczną decyzje podejmiemy po samodzielnym oglądnieciu tego mieszkanka
A ja już szalaje po marketach budowlanych i spisuje ceny i produkty
Wariatka z mnie 
Musze sie chwile zdrzemnąć bo mnie grill jeszcze czeka wieczorem .
Najeli : GRATULUJE SYNKA !!!
A moja przyszła tesciowa nam podesłała propzycje imion dla dziewczynki , moja mama i ciocia kupuja mi różowe ciuszki , czy przeczucie innych coś znaczy ? bo ja nie mam zadnego 
Fajnie, że wszystko u Ciebie się tak układa

Działajcie z mieszkaniem , tylko TY w granicach rozsądku! Dbaj o siebie i uważaj zanim cokolwiek zrobisz!
Brzuchatki a w ciąży mozna jeść grzyby????

Do póki masz na nie ochotę, to oczywiście, że możesz! Ja wczoraj miałam zupę grzybową i zajadałam się ile mogłam :-)
Jak tylko lubisz, to jedz! Nie mają właściwie żadnych wartości odżywczych, ale smakowe owszem :-)
Też coś zabiorę ze sobą hah:-) Musimy kiedyś zrobić zlot przyszłych mamusiek

Dziewczyny! To super pomysł! Organizacja będzie ciężka, ale fajnie było by się spotkać! Nawet na drugim końcu Polski
Mój ukochany małżonek wrócił z pracy, więc idę mu pomóc przy remoncie. Jak nie będę bardzo zmęczona, to zaglądne tu wieczorkiem!
Buziaki !