reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Bura a może nie cierpi bo z kobietą to zawsze sie dłużej schodzi:-DMój to mnie popędza aby szybciej bo traci cierpliwość chyba, ze wejdzie w dział komputerowy to wtedy ja muszę napierać żeby sie ruszył:-D
Ale rzeczywiście czasem widzę tych biedaków z żonami jak Helgi, wlokących wózek i ani pisnął że coś nie tak , kiedy Helga ogląda i porównuje ceny majtasów a temu tylko ukradkiem wzdychanie zostało:-Dlicząc że może mu pozwoli na kupno 1 choćby piwka:-D

reklama
dziewczyny widzioałam ta promocje w realu no ale niestety ja mam daleko a mąż w pracy.... dużo tego było bo dopiero jutro mogę jechac....

zamowilam a wlasciwie moj tato.. ale bede czekac na przesylke:
PRZEWIJAK MIĘKKI NA KOMODĘ ~WE WZORACH POŚCIELI (708694633) - Aukcje internetowe Allegro z tego szt. 1, kolor: Miodowo-brzoskwiniowy plasterek miodu
~ OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA 60x120 OD MAMO-TATO ~ (712020070) - Aukcje internetowe Allegro szt. 1 kolor: Słoniki zielone do posiadanej poscieli
PRZEŚCIERADŁO FROTTE z GUMKĄ 60x120 - MAMO-TATO (712019493) - Aukcje internetowe Allegro szt.2 kolor: błekitny i zielone jabluszko
ROŻEK ROŻKI 80x80 MAMO-TATO - 60 WZORÓW !! (717005671) - Aukcje internetowe Allegro z tego szt. 1, kolor: Miodowo-brzoskwiniowy plasterek miodu
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (718054026) - Aukcje internetowe Allegro szt.2 kolor Miodowo-brzoskwiniowy plasterek miodu oraz Zyrafki ecru

Katarzyna1983 ale kolorowo będzie w tym łóżeczku :-)
katrenki fajny wzorek z dżdżowniczką:-)

Dzidziusiom będzie się na pewno dobrze spało :-)

reklama
Do góry