patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To smacznego posiłku Ci życzędobra ja narazie uciekam bom głodna:-) później jeszce wpadne buziiiii*****

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To smacznego posiłku Ci życzędobra ja narazie uciekam bom głodna:-) później jeszce wpadne buziiiii*****
to ze mnie jeszcze gorsza żona, bo kolejny dzień z kolei wysyłam męża po makaron ze Sphinxa, to i on wtedy tamtejsze żarełko wcina... no trudno, naszło mnie, nic innego nie jem, a od kuchni mnie odrzuca ledwo tam wchodzę
Kejt82 a jak dużą masz tę walizkę??Bo ja też chętnie bym się wybrała, zwłaszcza, że w tym roku nigdzie jeszcze nie byłam :-( a za to byłam na Krecie i Rodos, ale coś widzę, że Zakhyntos jakoś bardziej by mi odpowiadałow zamian mogę codziennie plecki masować i zabawiać rozmową!!To co?
Najeli myślimy o imionach: Sebastian i Michał, ale to takie pierwsze rzuty, jeszcze się nie zastanawialiśmy głębiej, na razie podobają mi się dwa imiona, których "nie mogę" wziąć: Tomek (bo mąż) i Marcin (bo brat)a u Ciebie szykuje się wolna chatka od dzieci?:-) To odpoczywaj sobie ile możesz!!
Gabrysia też nam się strasznie podoba ale już jest mała Gabrysia w rodzinie więc został nam rodzaj męski tego imieniaPatrycja214 Gabryś śliczne imię!!U nas w wersji żeńskiej miała być Gabrysia
Fakt, mogę nazwać tak jak brat, ale jakoś tak mi nie pasuje... WydziwiamW ogóle jakoś tak bardziej podobają mi się "zwykłe" imiona, oprócz tego Sebastiana i Michała, to Adaś, Piotruś, Kubuś... a za szaloną się miałam
![]()
![]()
Może coś z ciśnieniem dziś nie tak i w ogóle ostatnio bo mnie też boli:-( może prześpij się z godzinkę to Ci przejdzie?;-)A mi łeb chyba zaraz pęknie... kurde codziennie mnie boli głowa :-( już mam dość.
A na obiadek też bym zjadła jajko sadzone z mizerią.Uwielbiam
Patrycja śliczne imię :-)...My chcieliśmy dosyć rzadkie imię i stanęło na Gabrysiu
![]()