Dziewczynki ja uciekam sie powoli szykowac musze sie wykapac przed wizyta i usg boje sie jak cholera ale musi byc dobrze nie ma innej opcji. Plakac chce mi sie juz teraz ale mam nadzieje ze beda to lzy szczescia jak tylko wroce to od razu napisze zastanawiam sie co ta moja lekarka wariatka powie dzisiaj. Buziaczki kochane
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Karola ja czekam na wieści. Trzymam &&&&&&&&. Jak cos to pisz na tel...
K
kobietka22
Gość
Ja tez czekam z niecierpliwoscia niunia, bedzie dobrze, musi byc:-)
Faktycznie duchota dzis masakryczna, moj maz poprosil mnie zebym wyprowadzila auto i jak tam wsiadlam to myslalam ze sie ugotuje wszystkie szyby musialam opuscic szok, a jak sprzatalam w domu to cala potem sie oblalam , musze po obiadku sie wykapac, teraz lece smazyc nalesniczki:-) jam jam
Faktycznie duchota dzis masakryczna, moj maz poprosil mnie zebym wyprowadzila auto i jak tam wsiadlam to myslalam ze sie ugotuje wszystkie szyby musialam opuscic szok, a jak sprzatalam w domu to cala potem sie oblalam , musze po obiadku sie wykapac, teraz lece smazyc nalesniczki:-) jam jam
karolcia81
czekam na szczęście.....
Trzymajcie sie Karola!!!!
daaa
Fanka BB :)
Hey dziewczynki :-):-):-)
Przeczytałam, że zastanawiacie się jak to jest z tą podwyższoną temperaturką. No więc tak... Z mężem nie używamy żadnej antykoncepcji od ponad roku tylko NPR, więc w związku z tym tyle tez czasu mierzę sobie codziennie temp. Skok temperatury pojawia się po wystąpieniu owulacji. Potem wysokie temperatury utrzymują się aż do dnia poprzedzającego miesiączkę lub dnia, w któreym można się jej spodziewać. Jeżeli podwyższona tem utrzymuje się kilka dni po terminie miesiączki, to można już podejrzewać fasolinkę. Właśnie dzięki moim wykresom dowiedziałam się, że moja druga fasolka już się pojawiła.
She A co do mdłości, to ja po drugim poronieniu mam je tak tydzień przed każdą miesiączką
Niby badałam hormony i było ok, więc nie wiem, od czego to zależy 

Karola trzymam kciuki. Musi być wszystko w jak najlepszym porządku. Musi!
Przeczytałam, że zastanawiacie się jak to jest z tą podwyższoną temperaturką. No więc tak... Z mężem nie używamy żadnej antykoncepcji od ponad roku tylko NPR, więc w związku z tym tyle tez czasu mierzę sobie codziennie temp. Skok temperatury pojawia się po wystąpieniu owulacji. Potem wysokie temperatury utrzymują się aż do dnia poprzedzającego miesiączkę lub dnia, w któreym można się jej spodziewać. Jeżeli podwyższona tem utrzymuje się kilka dni po terminie miesiączki, to można już podejrzewać fasolinkę. Właśnie dzięki moim wykresom dowiedziałam się, że moja druga fasolka już się pojawiła.
She A co do mdłości, to ja po drugim poronieniu mam je tak tydzień przed każdą miesiączką

Niby badałam hormony i było ok, więc nie wiem, od czego to zależy 

Karola trzymam kciuki. Musi być wszystko w jak najlepszym porządku. Musi!
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Daaa ja mdłości już przed poronieniem miewałam przed @, więc to dla mnie żadna nowość. Tylko trochę to wkurzające, bo na dobrą sprawę może mylić. A już u mnie na bank, bo jak już byłam w ciąży to czułam się rewelacyjnie. Żadnych objawów. Więc tak jakby wszystko na odwrót. Dlatego ponieważ teraz mam wyższą temperaturę (a w ciąży miałam normalną, ani o kreseczkę nie drgnęła), mam mdłości (a w ciąży nie miałam), zaczęły mnie szczypać sutki (a w ciąży nic mi piersi nie dokuczały), dochodzę do 100% pewności, że w ciąży nie jestem. Jak się któregoś razu przed @ nie pojawią żadne w/w objawy będę pewna, że jest fasolka :-)
W końcu kto powiedział, że zawsze musi być książkowo. Może ja jakieś ufo jestem...
W końcu kto powiedział, że zawsze musi być książkowo. Może ja jakieś ufo jestem...
Od 9.40 naprodukowane 4 strony
nieźle -jak wrócę do pracy -a wrócę bo już szalca na wolnym dostaję -to ma być tyle przez cały dzień:-) inaczej zastrajkuję. Zastanawiam się co też ten mój gin wymyśli w środę
pierwsze co będzie po "dzień dobry" to nogi rozłożę -do USG oczywiście -a później wszelkie rozmowy będą. W poniedziałek rano lecę na pobranie krwi w środę z wynikami na wizytę -tylko teraz nie pamiętam czy na 9 czy 10
będę oddać krew to zapytam.
Karola na łzy szczęścia czekam i Ola ma rację -sms z treścią ok będzie mile widziany bo oszaleję tutaj tak czekając. Jeszcze troszkę i się uspokoisz -tylko pamiętaj zrób listę pytań bo przecież ona wyjeżdża: do kogo się w razie czego zgłosić, co jeśli to a co jeśli to, kiedy leki odstawić, do kiedy brać, co z leżeniem itp itd
Karolcia ja sobie obiecywałam ze z pracy nie będę pisała -trele morele -i tak cichcem podglądałam co się dzieje
Nie wiem jak było u Ciebie ale ja w pierwszej ciąży leżałam, odpoczywałam zdrowo jadłam, nie piłam kawy -nawet mocnej herbaty i co? moje maleństwo odeszło bardzo po cichu... teraz farbowałam włosy, robiłam tipsy, piłam kawę, piwo jak miałam ochotę, lampkę wina czasem, pracuję a 7go września jadę w góry i co? nicbo tak właśnie powinna wyglądać NORMALNA ciąża
Asiu też myślałam że @ nie przyjdzie jak bierzesz go non stop ale przecież te leki są też na wywołanie @ przepisywane. Poczytaj może gdzieś na ten temat bo fakt jest taki że jak odstawisz i progesteron spadnie na łeb na szyję to też źle. A nie kazał Ci testu robić i dopiero odstawiać? w sumie to wogóle dziwnie go bierzesz od 17dc? zazwyczaj każą od 14 do 25 i po 3 dniach @ właśnie po to żeby cykle były regularne po 28 a liczy się długość II fazy żeby było 14 dni po owulacji bo inaczej klops. Przytulanek nie zabronił ale na żywioł przedfasolkowy nikt nie idzie wiec spoko;-)
As ale moczenie nocne zdarza się różnym dzieciom i to wielu. Córce mojego szefa też -a jest towarzyskim otwartym przedszkolakiem. Tak chyba po prostu jest -a chłopców spotyka to częściej. Może jakieś forum mamowe na ten temat? jakieś rady itp?
Kobietka a Ty wiesz że palenie rzuciłaś jutro? więc naciesz sie tym dzisiaj bo o północy wywalasz paczkę i wszystkie pety które masz w domu bo jutro już będziesz mówiła JESTEM KOBIETKA -BYŁAM PALACZKĄ. Zobacz co napisałam Karolci na temat mojej paniki. A czy przypadkiem dziecko Twojej kuzynki nie jest znerwicowane? bo jaka kobieta w ciąży takie dziecko
Świstak czekam na wieści i wyniki i rozmowę z lekarzem a kciuki już trzymam za wszystko &&&
Ruda jeszcze to Progesteron w ciąży - Zdrowie - arykuł musisz poszukać a badania robi sie 21-23dc.
Olu dobrze ze jednak nigdzie się nie wybierasz i następny taki pomysł skończy się laniem i przewieszeniem przez kolano.
Anetka83 widzę że już z nami zostajesz
Szafirek pamiętam -wiem że jesteś:-)
Daaa naukowcu -dzięki za informację o tempce -przy trzecim dziecku mi się przyda -wtedy już zajmę się tym mierzeniem na poważnie -bo teraz z tych moich obietnic nic nie wyszło:-) Ty tak wpadasz wymądrzasz się a co u Ciebie?
A gdzie kujonka Kasia i Koti? a reszta dziewczyn? GosiaLew o Agnieszce nie wspomnę a AgaAJ to chyba zakochana dalej. Motylek jak z maluszkiem?
DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIĘ -JA WAS ZNAJDĘ W TYM GĄSZCZU POSTÓW!!!!

nieźle -jak wrócę do pracy -a wrócę bo już szalca na wolnym dostaję -to ma być tyle przez cały dzień:-) inaczej zastrajkuję. Zastanawiam się co też ten mój gin wymyśli w środę
pierwsze co będzie po "dzień dobry" to nogi rozłożę -do USG oczywiście -a później wszelkie rozmowy będą. W poniedziałek rano lecę na pobranie krwi w środę z wynikami na wizytę -tylko teraz nie pamiętam czy na 9 czy 10
będę oddać krew to zapytam. Karola na łzy szczęścia czekam i Ola ma rację -sms z treścią ok będzie mile widziany bo oszaleję tutaj tak czekając. Jeszcze troszkę i się uspokoisz -tylko pamiętaj zrób listę pytań bo przecież ona wyjeżdża: do kogo się w razie czego zgłosić, co jeśli to a co jeśli to, kiedy leki odstawić, do kiedy brać, co z leżeniem itp itd

Karolcia ja sobie obiecywałam ze z pracy nie będę pisała -trele morele -i tak cichcem podglądałam co się dzieje
Nie wiem jak było u Ciebie ale ja w pierwszej ciąży leżałam, odpoczywałam zdrowo jadłam, nie piłam kawy -nawet mocnej herbaty i co? moje maleństwo odeszło bardzo po cichu... teraz farbowałam włosy, robiłam tipsy, piłam kawę, piwo jak miałam ochotę, lampkę wina czasem, pracuję a 7go września jadę w góry i co? nicbo tak właśnie powinna wyglądać NORMALNA ciąża Asiu też myślałam że @ nie przyjdzie jak bierzesz go non stop ale przecież te leki są też na wywołanie @ przepisywane. Poczytaj może gdzieś na ten temat bo fakt jest taki że jak odstawisz i progesteron spadnie na łeb na szyję to też źle. A nie kazał Ci testu robić i dopiero odstawiać? w sumie to wogóle dziwnie go bierzesz od 17dc? zazwyczaj każą od 14 do 25 i po 3 dniach @ właśnie po to żeby cykle były regularne po 28 a liczy się długość II fazy żeby było 14 dni po owulacji bo inaczej klops. Przytulanek nie zabronił ale na żywioł przedfasolkowy nikt nie idzie wiec spoko;-)
As ale moczenie nocne zdarza się różnym dzieciom i to wielu. Córce mojego szefa też -a jest towarzyskim otwartym przedszkolakiem. Tak chyba po prostu jest -a chłopców spotyka to częściej. Może jakieś forum mamowe na ten temat? jakieś rady itp?

Kobietka a Ty wiesz że palenie rzuciłaś jutro? więc naciesz sie tym dzisiaj bo o północy wywalasz paczkę i wszystkie pety które masz w domu bo jutro już będziesz mówiła JESTEM KOBIETKA -BYŁAM PALACZKĄ. Zobacz co napisałam Karolci na temat mojej paniki. A czy przypadkiem dziecko Twojej kuzynki nie jest znerwicowane? bo jaka kobieta w ciąży takie dziecko
Świstak czekam na wieści i wyniki i rozmowę z lekarzem a kciuki już trzymam za wszystko &&&

Ruda jeszcze to Progesteron w ciąży - Zdrowie - arykuł musisz poszukać a badania robi sie 21-23dc.
Olu dobrze ze jednak nigdzie się nie wybierasz i następny taki pomysł skończy się laniem i przewieszeniem przez kolano.
Anetka83 widzę że już z nami zostajesz

Szafirek pamiętam -wiem że jesteś:-)
Daaa naukowcu -dzięki za informację o tempce -przy trzecim dziecku mi się przyda -wtedy już zajmę się tym mierzeniem na poważnie -bo teraz z tych moich obietnic nic nie wyszło:-) Ty tak wpadasz wymądrzasz się a co u Ciebie?
A gdzie kujonka Kasia i Koti? a reszta dziewczyn? GosiaLew o Agnieszce nie wspomnę a AgaAJ to chyba zakochana dalej. Motylek jak z maluszkiem?
DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIĘ -JA WAS ZNAJDĘ W TYM GĄSZCZU POSTÓW!!!!

reklama
buziaczkaa
Zaciekawiona BB
Karola ja tez trzymam kciuki! Dawaj od razu znać