Tak narzekałam na mój brak mdłości a dziś moja kruszka dała mi tak popalić ze boli mnie wszystko -brzuch z wysiłku, żołądek ze zmęczenia... i to akurat dziś jak podróż nas czeka

W nocy strasznie kłuły mnie boki ale to CHYBA normalne. Jak tak dalej będzie to mój powrót do pracy stanie pod wielkim znakiem zapytania

S już mi zapowiedział że nie ma w domu netu i jeśli będziecie tak produkować to w poniedziałek nie nadrobię i zastrajkuję. Szansa naprawienia netu dopiero po weekendzie:-(
Nie uwierzycie co za bzdurę przeczytałam na forum ciąża, poród, połóg -dziewczyna była u gina pęcherzyk 5 mm i on jej powiedział ze nie widzi nic w środku i ze może czeka ją łyżeczkowanie!!!!! Ci lekarza to kretynowie jak Boga kocham.Gratuluje lekarzowi który widzi przy 5mm bo mój na mega sprzęcie też nie mógł zobaczyć
Karola jeszcze raz bardzo serdecznie ściskam kruszynę. Silna -to pewnie dziewczynka:-):-):-):-)
Buziaczka witaj. Jak samopoczucie?
Karolcia tak naprawdę żadna z nas nie wie jak się zachowa w danej sytuacji. Ja myślałam ze oszaleję a póki co jestem normalna -słucham siebie ale nie wariuję jak ostatnio bo to nic nie dało:-( Słuchaj męża -wie co mói
Kobietka no właśnie -jak matka chodzi zeschizowana to dziecko po urodzeniu nie może być inne

ja ostatnio też mdłości miałam a teraz ciążowy full wypas
As wiec czeka Was długa droga ale trzymam kciuki za Kubusia i wierzę ze przy takim wsparciu musi się udać

.
Just tak to już jest -ja tez mam wolne ale bez przesady -trzeba się trochę poruszać a nie tylko przed kompem siedzieć bo berbelucha sie zrobi ze mnie a dziewuchy piszą jak oszalałe
Daaa uwielbiam ciuchlandy. Uwielbiam te głupie miny wypacykowanych bab jak mówią -ale fajne gdzie to kupiłaś, ja przeszłam całą galerię i nic nie znalazłam:-) wiem o czym mówisz

czekam na
II
Wiolka grill zawsze dobry na wszystko:-) moja przerwa właśnie się chyba skoczyła -zostaje tylko wytrwać 7 godzin w pociągu

Aśka ja wiem ze Twoje NIE to taka blokada psychiczna ale zrób ten test dla spokoju co? w sumie na zapachy i mdłości za wcześnie ale każda ciąża jest inna nie? a poza tym posłuchaj lekarza i przed odstawieniem zrób test

takie dwa w jednym -posłuchasz i mnie i lekarza:-) Moja rada -nie odstawiaj
Olu jesteś i dobrze -no ale przecież duphaston jest też na wywołanie @. Poza tym wydaje mi się ze u Asi to on ją trochę chroni -bo jeśli jest mały Asiek to odstawienie tak nagle nie jest dobre

a w 34 dniu test jest bezpieczny najwyżej @ dostanie później
Kaśka za moim Kropkiem to ja już nie nadążam -niby nie miałam rano mdłości a z kuchni do łazienki galopem biegłam -dobrze ze przeszkód na drodze nie było i z kibelkiem się przywitałam i to jak

co dziwne -pusty żołądek! przed śniadaniem -no nie nadążam

tylko mój duphaston poszedł w siną dal a ja nie będę brała drugiego

Twoja córcia jak ciocia Agata -wie jaki kolor okularów mieć
AgnaAJ witaj -o w końcu jakieś wieści!!!! trzymam kciuki za badania i za mały cud
Kasikz ale chyba co innego jest brać na uregulowanie @ a co innego na ewentualne podtrzymanie ciąży?

tak na mój prosty blond-rozum wnioskuję. @ szybko przychodzi po odstawieniu bo jest nagły spadek progesteronu o czym w ciąży nie ma mowy

dziś wracam do domku -posprzątanego z zakupami i stęsknionym mężem:-)
Motyl jak ten czas leci Veronica już 3 tygodnie ma

tak myślałam ze bedzie spokojnym dzieckiem a jak mamusia się czuje?
Ruda masz rację -badania przede wszystkim. Czasem faktycznie jest tak jak mówia lekarze "czasem się zdarza" ale czasem nie jest tak...
Ilonka ja już też nie nadążam choć siedzę przed kompem cały czas -wczoraj dzień szaleństwa. Może weekend spokojniejszy będzie
Koti czekam na nowy avatarek -równie boski jak ten:-)
Iławianka dziekuję to bardzo dużo znaczy dla mnie.
Kinguś powodzenia z zaległościami. Pozdrowionka dla Kini -kopie pewnie mocno bo już się coraz ciaśniej robi:-)
Moniag witaj. Dla Twojego Aniołka zapalam światełko (*). Dobrze że napisałaś -zostań z nami

Tutaj stanęłam na nogi i myślę ze to forum jest niesamowite bo tworzą je niesamowite osoby

ja byłam na wolnym 2 miesiące i to było stanowczo za długo. Podniosłam się dopiero po powrocie do pracy
Natalineczko nie wolno tak! masz dziecko i musisz być silna -chcesz żeby mały myślał że mamusia jest na niego zła? że już go nie kocha? masz prawo płakać ale pamiętaj że masz dwoje dzieci i każdemu należy się miłość i uwaga! Popłaczesz jak małego położysz spać! i zabraniam opłakiwać jedno dziecko kosztem drugiego! Jak możesz pisać ze nie cieszy Cię Czarek

Agnieszko nie przemęczam się o nie! buziaki dla małego śpioszka!!!
Anetka83 to super:-)
A ja babsztyle uciekam do wanny i zmykam na ten mój pociąg kosmiczny. Trzymajcie kciuki zebym tam siary nie narobiła w drodze do wc

przeszłyście same siebie z tym pisaniem.
Do następnego razu
Papa