buziaczka bo musicie odpuscic ja poroniłam w marcu tego roku 3@ czekalismi i zaczelismy staranka tak bardxo chcialam dzidzie ze sie zablokowalam a w lipcu odpuscilismy i jest dzidzius w brzuszku:-):-):-) zarazam was wszystkie dziewczynki w przyszlym cyklu wszystkie wstawicie suwaczki:-):-)mi lekarz mówił żeby po zabiegu odczekać te 3 mies i działać...i tak działam i nic wydziałać nie możemy![]()
reklama
a ja przesylam fluidki :-):-):-):-):-)karola322 łapię wirusy ciążowe całym ciałem i duszą...
kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry:-)

Kolejne wakacje już we troje:-)

To my 33tc
Ciężko nadrobić. Napiszemy streszczenie ;-) kiedy wyjeżdżasz??Niedługo mnie nie będzie 2 tygodnie, ciekawe co tu zastanę jak wróce. Nie wiem cyz wogóle jest szansa się odnaleźść
Przytulam. Musimy wierzyć, że każda któregoś pięknego dnia zobaczy IIRaz mam dni lepsze , to znów wracają myśli,że już nigdy nie będę miała dziecka...

Daje mamie znać, że jest na swoim miejscu:-):-)Tak narzekałam na mój brak mdłości a dziś moja kruszka dała mi tak popalić ze boli mnie wszystko -brzuch z wysiłku, żołądek ze zmęczenia... i to akurat dziś jak podróż nas czeka![]()
Ja na początku to tylko chrupki kukurydziane jadłam;-);-)Witam was dziewczynki:-) ja sie wlsnie obudzilam i bede jadla zaraz sniadanko nie mam na nie ochoty bo wszystko co zjem rano stoi mi w gardle:-)
Udanego wyjazdu:-)Dziewczynki ja tez dzisiaj popołudniu wyjeżdżam do niedzieli, więc też będę nadrabiać!!!
Było super. Nie żałuje, że nie pojechaliśmy dalej działka mi w zupełności wystarczyła już nie nadaje się na dalekie wyprawy.Witaj kingus czekamy na wrażenia z wczasów![]()
Kolejne wakacje już we troje:-)
Mam nadzieje, że wkrótce się poprawiTeściowej nie mogą zoperować ,bo ma za duży stan zapalny.
Na razie leży pod kroplówkami i dostaje zastrzyki.
Miłego wypoczynku:-)kilka dni mnie nie będzie bo jadę dzisiaj nad morze...trochę nabrać do tego wszystkiego dystansu, przestać choć na chwilę mysleć....odpocząć....
Ona zawsze przychodzi kiedy nie trzeba;-)Masakra dziewczyny jak ja się zaczęłam źle czuć. Oj idzie @ wielkimi krokami. Tylko czemu na wyjazd? :-(
Wracaj szybciutkoO 16:30 wyjeżdżam więc najwyższa pora się spakować. Jakoś nie chce mi się jechać!I zostawiać męża i Was! Ale czasem trzeba!

To my 33tc
Załączniki
Cześć kochane.
ja dzisiaj już po pracy. Przeżyłam pierwszy tydzień. Nie jest źle. Czas bardzo szybko leci. Chociaż czasami nie wiedząc kiedy sie zawieszam:-)W środę wyjeżdzam i już sie nie mogę doczekać.
Cos dzisiaj kiepsko się czuję. Nie wiem czy to @ idzie czy się czymś przytrułam. Najpierw wydawało mi się że bardziej boli mnie żąłądek ale teraz sama już nie wiem. W każdym razie coś się dzieje.
Moc buziaczków dla Was wszystkich. Odezwe sie później
Dla tych które wyjeżdzają- miłego odpoczynku
ja dzisiaj już po pracy. Przeżyłam pierwszy tydzień. Nie jest źle. Czas bardzo szybko leci. Chociaż czasami nie wiedząc kiedy sie zawieszam:-)W środę wyjeżdzam i już sie nie mogę doczekać.
Cos dzisiaj kiepsko się czuję. Nie wiem czy to @ idzie czy się czymś przytrułam. Najpierw wydawało mi się że bardziej boli mnie żąłądek ale teraz sama już nie wiem. W każdym razie coś się dzieje.
Moc buziaczków dla Was wszystkich. Odezwe sie później
Dla tych które wyjeżdzają- miłego odpoczynku
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Kinguś super masz ten brzuszek, taki nieduży. Ja to pewnie jak krowa będę wielka albo wieloryb, ale kiedy to będzie.... w każdym razie narzekac nie będę
Fajnie, że wyjazd udany 
Ech, powiem Wam, że wolę siedziec z Wami niż pisac magisterkę, no tak mi nie idzie, że koniec świata, a najpóźniej w pon. musi byc skończona...
Ciekawe jak tam biedna Agata w tym pociągu...
Ech, powiem Wam, że wolę siedziec z Wami niż pisac magisterkę, no tak mi nie idzie, że koniec świata, a najpóźniej w pon. musi byc skończona...
Ostatnia edycja:
Kinguś super masz ten brzuszek, taki nieduży. Ja to pewnie jak krowa będę wielka albo wieloryb, ale kiedy to będzie.... w każdym razie narzekac nie będęFajnie, że wyjazd udany
OJ mi też by sie starsznie nie chciało teraz pisać. Ale jak mus to mus.Z drugiej strony pomyśl skończysz i będziesz miała z głowy
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
kinguś brzunio u Ciebie jak zawsze rewelacja:-)
karolcia81 just miłego weekendu.
karolcia81 just miłego weekendu.
reklama
hejka, kosmetyczka na pewno pomogła :-)Witam ja już po kosmetyczce, czy pomogła?...Nie wiem
Justa 79 to super,że jeszcze ktoś pali ogniska a nie tylko grill i grill, sama nie pamiętam kiedy ostatni paliłam ogień. Powiedzcie mi panienki ile staracie się już po poronieniu, ja w ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, więc mam cichą nadzieję,że i tym razem nie będzie mi dane długo czekać..
my w pierwszą ciążę zaszliśmy w drugim cyklu i to tak w sumie mimichodem, bo tylko trochę się nastawialiśmy, że już się o dzidziusia staramy, w końcu to były pierwsze miesiące po ślubie więc było trzeba się sobą nacieszyć.
A teraz zaczniemy się starać po najbliższej @, ciekawe jak nam pójdzie?
Karola, bardzo bym się ucieszyła jakby się okazało, że masz dar przewidywania przyszłości :-)zarazam was wszystkie dziewczynki w przyszlym cyklu wszystkie wstawicie suwaczki:-):-)
Kinguś, a Ty na pewno nie oszukujesz nas z tym tygodniem jaki podajesz???To my 33tc
ja mam większy brzuch jak się najem 
;-)Praca dobra na wszystko ;-)Cześć kochane.
A co do zawieszania się, to mnie dziś ścięło jak się dowiedziałam, że koleżanka, o której wiedziam, że jest w ciąży jest dokładnie w tym tygodniu co ja bym była teraz i ma termin tak jak ja miałam czyli tuż przed Bozym Narodzeniem
Chwilę to trwało, ale gula w gardle puściła, więc chyba powolutku wracam do równowagitrzymam kciuki, żeby dolegliwości Cię opuściły
To jest przykład jak nasze doświadczenia zmieniają późniejsze postrzeganie różnych rzeczy, wcześniej olaboga za bardzo utyję, lepiej chłopczyk niż dziewczynka, a może to nie pora, a teraz byle dzidziuś był zdrowy i BYŁKinguś super masz ten brzuszek, taki nieduży. Ja to pewnie jak krowa będę wielka albo wieloryb, ale kiedy to będzie.... w każdym razie narzekac nie będę![]()

Pisz pisz, choć wiem jak ciężko się zabrać :-);-)
Olu, TObie również miłego weekendziku :-)
Ostatnia edycja: