reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczyny, dawno tutaj nie zagladalam, ale mialam straszne problemy ze zdrowiem i musialam sobie z nimi poradzic.
U mnie duzo sie pozmienialo, dzisiaj sie dowiedzialam ze najprawdopodobniej jestem w ciazy. Robilam bete i wyszlo 47,9.
Ale narazie sie nie napalam, bo wynik nie jest za bardzo wysoki. Powiem wiecej - jestem przerazona...
To byla jedna noc zapomnienia na wczasach, a od poronienia minely dopiero niecale 3 miesiace. Ale moze nie bedzie tak zle...

Kochana no to gratulacje!!!
Zrób betę jeszcze po 48h żeby widać było przyrost.

reklama
witajcie dziewczynki.
Wybaczcie ,że ja znów tylko o sobie. :zawstydzona/y:
Nie mam czasu na nic.
Teściowa nadal w stanie ciężkim.
Nie chcą jej operować,bo boją się ,że się nie wybudzi. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś takie bóle w nocy miała,że szok.
Klaudia była u niej ok.12 to mówiła,że jeszcze była w bólach i aż płakała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szkoda mi jej ,że nie wiem. :sorry2::sorry2:
Nacierpi się kobiecina,że ho ho.
Dziś zaczęliśmy terapię behawioralną w domu z kubusiem..
Terapeutka przyszła na 14 a poszła dopiero po 17 :szok::szok::szok::-d:-d:-d
uwaga:
Zapłaciłam tyle za zajęcia co zwykle płacę czyli 80 zł za 3 godziny. :szok::szok::szok::-d:-d
cieszę się bardzo ,że udało nam się do domu ją ściągnąć.:tak::biggrin2::biggrin2:
Dziewczynki nie wiem,czy przez najbliższe dni uda mi się na forum zaglądać.
Pozdrawiam wszystkie starające się i te oczekujące mamusie.
Trzymam za was kciuki.
as ucałuj tesciowa od nas i niech wraca szybko do zdrowia:-) ach te problemy nie ma ich konca ale na pewno wszystko bedzie dobrze. Chcialabym zobaczyc waszego kubusia pewnie sliczny chłopczyk.
Dzwoniłam włoasnie do mojej chrzesnicy i mowie do niejn co robi a ona ze ciocia prosze daj mi dzisiaj spokoj bo szykuje sie do szkoly. A idzie do zerowki jest taka aparatka ze wszystkich ustawia [pod siebie zeby jej bylo dobrze.

mazia leze cały czas wstaje tylko do kibelka. Ja mam duzo lekow a dalej mam uplawy jutro ide do innej ginki normalnej i moze ona zaradzi. Ja moze powinnam dostac zastrzyki moze po tym by mi przeszlo bo powoli sie zalamuje. Po kazdym siusiu jest nie ciekawie. Mazia a to masz racje staram sie nie denerwowac bo jak mnie cos wkurzy to leci mi o wiele wiecej ale skarbie nie denerwuje sie prawie wogole bo siedze sama w domu cale dnie bo maz pracuje po 12h. Wiec nie ma mnie kto złoscic:-):-):-):-)
oj wiem co czujesz ja też miałam upławy jakis czas ale nie pamietam jak długo wiem ze sie strasznie bałam a i dostałam fenoterol 4 razy po 1/4 tabletki ale może moja sytuacja cie choć troche uspokoiła

Sonitka skarbie gdzie jesteś????

Haniu nasza złota TY też się nie odzywasz...

iza30
a Ty jeszcze z wczasów nie wróciłaś???

karola71 zapraszam do odzewu...

also ja Ignaś się chowa???

iławianko Tobie to sie już chyba urlop skończył.. i pewnie wróciłaś do pracy do przedszkola.. Pozdrawiam Cię..

kasiekkm a u Ciebie co słychać???

MamoSówko jak sóweczka??? Juz pewnie duża..

Dziewczynki jak mi Was tu brakuje...

as ucałuj tesciowa od nas i niech wraca szybko do zdrowia:-) ach te problemy nie ma ich konca ale na pewno wszystko bedzie dobrze. Chcialabym zobaczyc waszego kubusia pewnie sliczny chłopczyk.
Dzwoniłam włoasnie do mojej chrzesnicy i mowie do niejn co robi a ona ze ciocia prosze daj mi dzisiaj spokoj bo szykuje sie do szkoly. A idzie do zerowki jest taka aparatka ze wszystkich ustawia [pod siebie zeby jej bylo dobrze.

sesja dzieci :) - Ludzie > Dzieci - Fotosik.pl

cos czuje ze jutro po wizycie odwiedze szpital:-( bo uplawy mam juz tydzien na szczescie to nie krew ale one nie przechodza
Karola nie wiem,czy Cię pocieszę,ale ja upławy miałam prawie przez całą ciążę.:tak:

Karola ja lekkiego krwawienia dostałam na początku ciązy (4-5 tydzi.) i jeszcze w tym czasie musiałam leciec samolotem moze to pozostałosci po @ ,wiec bądz dobrej mysli.Trzymam kciuki ze Ciebie i Twoją kruszyne:tak:

Cześć dziewuszki:-p
Jestem jestem -internet mam ale czuję się fatalnie. Mdłości, rzyganko, słabo mi cały czas. Byłam w pracy ale cały czas myślałam o tym żeby nie zwymiotować. Dziś rano byłam na pobraniu krwi i co z tego ze byłam na czczo jak i tak mnie pociągnęło tak że cały brzuch bolał. Boli mnie już żołądek od tych leków ale czego się nie robi dla malucha... Dam radę -najgorsze jest tylko to że w autobusie mi słabo.
Wizytę mam w środę o 9 rano i postaram się wyjaśnić z moim lekarzem wszystkie wątpliwości.

Wybaczcie że nie przeczytałam co u Was ale nie mam siły. Na dodatek mój S popryskał się jakimś śmierdzidłem i oczywiście nie wie o co mi chodzi gdy wrzeszczę do niego żeby się umył:angry::angry::angry: czy oni są tacy mało kapujący czy złośliwi?:eek::eek::eek::eek:

Uciekam i myślę o Was.
Nadrobię jak nabiorę sił:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam! ;-)

Ostatnio odzywam się tylko, żebyście o mnie nie zapomniały :sorry:
Jakoś nie mam o czym pisać. :sorry:

Jak Wam ostatnio pisałam mimo, iż chcieliśmy się starać o dzidzię za rok, to w tym miesiącu troszkę zaszaleliśmy :zawstydzona/y: No i już zaczęłam się nakręcać, że coś jest :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ehhhh :zawstydzona/y: Pożyjemy, zobaczymy... Jeszcze tylko kilka dni do @... Ehhh :zawstydzona/y:

reklama
Witam was kochane wieczorkiem
Dziś byłam u ginki wszystko dobrze, usg 10.09:-)
Jutro zaczynam prać ubranka bo się nie powyrabiam później ;-)
W weekend przywieźliśmy łóżeczko wszystko teraz takie realne się staję :laugh2:
Oj już nie długo.Rzeczywiście czas zacząć robic pranie:tak:

Prosze mnie tu nie besztac ze nic nie pisze co u nas bo czasami to siedze przy kompie z małą i trudno jest mi duzo pisac:sorry:.A tak powaznie to zaczełam jej wprowadzac karmienie tylko co 3 godziny i maksymalnie po 25 min. Awantury dziecko narobiło coniemiara:wściekła/y::tak: ,głosik ma piekny i donosny jak sie denerwóje:laugh2:,ale powoli widze efekty np.w nocy dostała cycusia o 24 potem o 3 i o 6.Dziecko zadowolone i najedzone a mama w miare wyspana:tak::cool2:.
Buziaki lece na obiadek bo mam wiekszy apetyt niz w ciązy mimo tego wchodze juz we wiekszosci starch ubran:-).
Buziaczki dla was.
Kochane jutro wizyte mam o 14.00. Buziaczki uciekam narazie bo tak sie zle czuje ze masakra
Koniecznie daj znać jutro.
Czesc dziewczyny, dawno tutaj nie zagladalam, ale mialam straszne problemy ze zdrowiem i musialam sobie z nimi poradzic.
U mnie duzo sie pozmienialo, dzisiaj sie dowiedzialam ze najprawdopodobniej jestem w ciazy. Robilam bete i wyszlo 47,9.
Ale narazie sie nie napalam, bo wynik nie jest za bardzo wysoki. Powiem wiecej - jestem przerazona...
To byla jedna noc zapomnienia na wczasach, a od poronienia minely dopiero niecale 3 miesiace. Ale moze nie bedzie tak zle...
Gratuluję. Trzymam kciukasy,żeby wszystko było dobrze

A ja kochane jeszcze jutro do pracy i lecimy na Dominikanę. Już się nie mogę doczekąc. Może jak trochę popływam i słońce tłuszczyk wypali - to troche ciałka zleci:-)

Do góry