reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam czwartowo.:-D

Natalineczka555 dzięki za zaproszenie, to zupełnie inne relacje, jak się wie jak wygląda rozmówca, czy jeszcze ktoś wyśle mi zaproszenie?

Ja już 10 raz czytam różne info o poronieniu i oczywiście przyszłość widzęw czarnych barwach...
za około 2 tyg zaczynam starania, boję się na samą myśl...
Dobranoc dziewczynki
Chętnie Cię zaproszę,ale daj namiary,bo ja nie mam czasu na wyszukiwanie :sorry: przepraszam.

Wiecie co wstałam w dobrym nastroju, zrobiłam nam śniadanko S poszedł do pracy ja przygotowałam coś na obiad... i weszłam tutaj i na kwietniówki... druga strata na tamtym forum.:-(To przykre -tyle kobiet jest tam po poronieniu a te dla których była to pierwsza ciaża muszą przeżywać tą tragedię...

As spokojnie -dziesiec głebokich wdechów -nie kłóć sie z panną:no: ja sama pamięam jak z mamą wojowałam. Konia masz? bosko:-) te stworzenia są cudowne -boskie po prostu i uspokajają wiec może przejdź sie do niego te 2 km i wycisz:sorry:
Jak chcesz to Ci tę pannę na kilka godzin wypożyczę,bo gwarantuję,że więcej z nią nie wytrzymasz :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::-D:-D:-D
Co do konia to mam anglo-arabkę Orgię.
Do tego całe mini ZOO .2 psy Golden Retriever i Owczarek,2 kurki ozdobne Kubusia,zółwia stepowego,królika miniaturkę i akwarium z Tropheusami Ikola.:-D:-D

Daaa ja właśnie też czekam na koniec @, żeby iść do dentysty, już nawet mi się śnią te wizyty;-).
Dziewczynki, ja od poniedziałku mam co dzień gości, mam nadzieje, że dziś bedzie troche spokoju:-), jutro wybieram się do lekarza, żeby zawyrokował czy podleczyć mój żołądek lekami czy iść na gastroskopie w końcu postanowiłam się zebrać, no i sprawdziłam już w jakich godzinach urzęduje dentysta.Trzeba w końcu ruszyć z miejsca.Co tam u Karoli, Ola wiesz coś nowego???????????
Macie konta na nk???ja też mam:-).To znaczy ja i mój małżonek wspólne.
Podaję swoje konto Aneta Kurnikowska Marki.Zapraszam
Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo:no:
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agatko nawet nie wiesz, jak się cieszę, że z maleństwem wszystko ok. W zasadzie cieszę się tak za każdym razem, jak czytam, że u "NASZYCH" zafasolkowanych wszystko gra :-):-):-) Nie sądziłam, że tak się przywiążę do tego forum. :tak::tak:

Zazdroszczę też lekarza, ja jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego. :confused2::confused2::confused2:

Po tej liście chorób i przypadłości aż mi szczena opadła!! Jak dajesz z tym wszystkim radę?? :shocked2::shocked2::shocked2: Podziwiam, musisz być naprawdę silną kobietą. :tak: Ja bym pewnie już miała zaawansowaną nerwicę :sorry:

U mnie dzisiaj @ na maksa. Wczoraj brałam 3 no-spy i dzisiaj już jedną :confused2::confused2:
Idę dzisiaj do dentysty, ale zapomniałam jak się zapisywałam, że akurat @ będę mieć... No i nie wiem co robić... Bo podobno nie należy w czasie miesiączki leczyć zębów :confused2::confused2: Najlepiej będzie jak się spytam dentystki co mam robić. Najwyżej jak nie będzie mogła mi wiercić, to sobie kamień usunę, bo dawno już tego nie robiłam :sorry::sorry:
Ja też nie myślałam,że tak się przywiaze a ciągnie do Was jak diabli.:-D:-D:-D
Daaa ,wiesz zaawansowaną nerwicę też mam a dokładnie kłębek nerwów umiejscowiony w lewej komorze serca:-D:-D:-D,ale o takich szczegółach to nawet nie pamiętam.:-D:-D:-D:-D
Ja wychodzę z założenia ,że co mnie nie dobije to mnie wzmocni.Do życia podchodze z rezerwą i chyba tylko dlatego daję radę.
Jak na razie żyję !!!! a to przecież o to chodzi nie?:-D:-D:-D:-D
A jak nie będę żyć to i już się przejmować nie bedę.:-D:-D:-D:-D

Witam dziewczyny:) Wszytsko jest OK!!!!!!!!!! Ale sie ciesze:) Nie byłam i nie jestem w ciazy:) Bylam u lekarza, robil mi USG i wszystko jest dobrze.
Zeby miec na przyszlosc pewnosc wzielam najnowsze tabletki QLAIRA po ktorych NIBY sie nie tyje:) W koncu bede spokojna:) Dziekuje Wam za rady:) pozdrawiam
Super wieści.Ja od kilku miesięcy biorę Yaz i też jestem zadowolona.:tak:

Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo:no:
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana, Ty sama z siebie powinnaś Kubusia z dala od szkoły trzymać, bo jak tak dalej pójdzie, doedukuje się jeszcze bardziej dzieciak i będzie Tobie w domu paragrafami rzucać. Powiesz "myj zęby" a on zgodnie z kodeksem tym i tym paragrafem takim i takim ograniczasz moja wolność osobistą za co grozi tyle i tyle miesiecy ;-)

Najnowsze wieści od Naszej Karoli:
Dostała zastrzyk, krwiak sie rozszedł ale dalej jest na dole macicy. Może wyjdzie sam. Karola poleży do przyszłego tygodnia w szpitalu.

As usmiałam sie z Twojego dialogu z synem.:-) Mądry chłopiec i jaki bystry

Agnieszka0240
mój m w rozpoznaniu pracuje:-) Więc nauczył mnie tego i owego:-) A tak na serio po mieście i zdjęciu Cie znalazłam i oczywiście imie było bardzo ważne;-) Źle że znalazałm???

Koti słońce ty nasze dzidzia zawsze stoji po stronie mamy:-) Ale zobaczymy jak podrośnie:-) Dobrze że zła atmosfera zarżegnana,

Agatko no proszę widzę że chyba dzis Kropek mamie za bardzo nie dokucza. Bo post wesoły

Najnowsze wieści od Naszej Karoli:
Dostała zastrzyk, krwiak sie rozszedł ale dalej jest na dole macicy. Może wyjdzie sam. Karola poleży do przyszłego tygodnia w szpitalu.

As usmiałam sie z Twojego dialogu z synem.:-) Mądry chłopiec i jaki bystry

Agnieszka0240
mój m w rozpoznaniu pracuje:-) Więc nauczył mnie tego i owego:-) A tak na serio po mieście i zdjęciu Cie znalazłam i oczywiście imie było bardzo ważne;-) Źle że znalazałm???

Koti słońce ty nasze dzidzia zawsze stoji po stronie mamy:-) Ale zobaczymy jak podrośnie:-) Dobrze że zła atmosfera zarżegnana,

Agatko no proszę widzę że chyba dzis Kropek mamie za bardzo nie dokucza. Bo post wesoły

jak dobrze, ze u Karoli krwiak sie rozszedl. Pozdrów ją.

Ola a Ty w końcu napiszesz co u Ciebie ? Czy zatajasz jakieś informacje, że tak milczysz :-p:cool2:

no dobra pisałaś, że u Ciebie dobrze ... ale tylko tyle ;-)

rozumiem ja czasami też mam braki weny.

Idę gotować rosołek. Kurde kurczak mi śmierdzi i nie wiem czy jest popsuty czy ja mam coś z nosem.

buziaki

reklama
Cześć wszystkim:)

Ola81 - masz rację,żadnych depresji z tego powodu!Wszystkie doczekamy się naszych maleństw:)

agnieszka0240
- super że z dzidzią wszystko dobrze!!!:)

13x13 - faktycznie smutne że tyle kobiet musi przeżywać taką tragedię:( A z pracą to jest tak, że ja bym już chętnie poszła do pracy, ale nie do tej co pracowałam:(Tym bardziej, że musiałabym jakoś dojeżdżać do stolicy, a to jakieś 80 km w jedną stronę, a przyznam się że nie za bardzo mam z kim, a samej czy autobusem, by mi się to nie kalkulowało wogóle:( Zobaczymy..Dlatego chciałabym jeszcze pociągnąć zwolnienie i znaleźć coś bliżej!

daa - współczuję, jeśli chodzi o dentystkę, to mi moja normalnie wierciła w czasie @, mówi, że nie ma żadnych przeciwwskazań!!!Chyba tylko wyrywać nie można, bo może do krwotoku dojść!

Agniesia82 - ja też się nie znam na wynikach za bardzo, najlepiej lekarza zapytać, bo można sobie samemu niezłe choroby wmówić:)

kinguś - chyba mój K, zapomniał, co wczoraj obiecał:( Więc póki co króliczka nie ma!

kobietka22
- mam nadzieję, że z twoim żołądkiem nie jest źle. A dentysta, ja już od dwóch tygodni się zbieram, żeby zadzwonić i się na wizytę umówić! Ciągle jakieś wymówki wymyślam!:)

majulek1702 - to dobrze że wszystko OK:)

As - to faktycznie masz mini ZOO:)Mądry chłopczyk z tego Twojego synusia:)Dobre podejście do życia masz!!!

Karola - czekamy tu na Ciebie!!!Dobrze, że się rozszedł ten krwiaczek i żeby sam sobie poszedł!

Koti81 - miłego gotowania a potem smacznego:)

Pozdrawiam Was wszystkie:)

Do góry