reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Angelka strach niestety będzie nam zawsze towarzyszyć. ... :-( Zaraz mnie tu pewnie Agatka palnie w łepetyne, ale ja chwilami boję się cieszyć. Wiem jakie to szczęście bywa kruche. Ale moje serce jest pełne wiary.Musi być w końcu dobrze. Bardzo Ci kibicuję. Też jesteś mi bardzo bliska ... z tego samego powodu :zawstydzona/y: . Mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądać.

Ola trzymam kciuki za wizytę.

Ola PM miło, że się pojawiłaś, dobrze Cię widzieć :-)

Kochane zmykam do lozka.Olka cos Ty,fajnie ze mnie znalazlas:)Szkoda,ze dalej nie mam netu...Ciekawe jeszcze Jak dlugo...Karola trzymam za Ciebie kciuki.Tyle doczytalam iz jestes w szpitalu.Nie wiem Jak nadrobie Co pisalyscie wszystkie hihi.Dobranoc i do jutra.

Witam witam.
Żywo bo porannie wiec jeszcze dycham normalnie -ale cola naprawdę pomaga i będę to powtarzała do bólu.Wczoraj już nie wpadłam bo byliśmy na lodach, na zakupach -aparat wybieraliśmy, u operatora mojego nienormalnego i w sephorze co zajęło nam najwięcej czasu. Do dziś zastanawia mnie czy z tuszem Dior na rzęsach czułam się lepiej niż np z Max Factor:eek: nie znajduję różnicy oprócz ceny choć mój S powiedział że olśniewam wachlarzem rzęs i powinnam go mieć:-p żart to że mnie stać nie znaczy że wywalę tyle kasy na tusz -już chyba wolałabym dobre wino kupić;-) tyle z wczorajszych bzdur

Maluch Karoli ma 1 cm:-):-):-):-):-)
wiedziałyśmy tu od początku że to krwiak -jak ten lekarz mógł na to nie wpaść cho ma usg:eek: powinyśmy jakąś klinikę założyć;-)

Daaa dziękuję ja też się cieszę za każdym razem gdy czytam dobre wieści:tak: uśmiecham się wtedy do komputera a mój S jak przychodzi sms już pyta czy to od Karoli ze szpitala:-)

Agniesia82 wiem ż nie wolno duphastonu przy złych próbach wątrobowych brać np. A to chyba ważne. Musisz gina zapytać -dla mnie to ciężka sprawa dla organizmu bo musi za dwoje działać a wątroba mimo wszystko to filtr. Ale nie wykluczam że to nie ma znaczenia i leki mozna np dopochwowo brać.:tak:

Kinguś czekam na wieści z porodówy -normalnie masz mi w trakcie smsa przysłać:-) -bo naturalnie rodzisz prawda? my mamy ciekawie -będziemy się męczyły z uśmiechem na ustach;-)

Kobietka22 mam konto na nk jestem u Oli i Asi gdyby co:tak: ja tam sie wystrzegam leków jak gnia bo niestety nasi lekarze chętnie je przepisują. Miałam kiedys podejrzenie wrzodów i dostałam z wyjścia kurację -nie dość że droga to jeszcze była okropna -po paru dniach zmieniłam lekarza -okazało się że żadnych wrzodów nie mam a kasa wyrzucona w błoto:wściekła/y:

Koti to szantarz emocjonalny:-D co taki biedny tata ma zrobić jak jest dwoje na jednego? a jak sie czujesz? mi lód z zamrażarki śmierdzi więc kurczak jest dobry:-) nie będę krzyczała na kobietę w ciąży -po prostu zabraniam się bać bo to nic nie wnosi i nic nie zmienia. Nie boimy się złego -bo złego nie dopuszczmy do siebie -boimy sie bólu -a na to żaden strach nie pomoże.

Majulek to dobrze że w końcu wyjaśniło się co i jak. Na przyszłość bez paniki proszę -a za tabletkami nie jestem choć byłam kiedyś ich zagorzałą fanką:tak: Powodzenia

Agnieszko Ola ma metody szpiegowskie których nikt nie rozszyfruje:-) a ja Cię namierzę dzięki Oli ak pozwolisz. Jak tylko dojdą dam znać choc codziennie sprawdzam:tak:

As masz cudowne dziecko tylko tyle Ci powiem:-) wysłałam zaproszenie

Just
zawsze marzyło mi sie pyskate dziecko ale do ludzi ma pyskować i się mądrzyć a nie do mamy:-)

Olu rano kropek śpi -po tatusiu taki śpioch chyba. A jak się już obudzi to dopiero popalić daje -więc rano sie ogarniam i robię co mogę w domu a później padam.

Wiolka
bardzo słusznie z szukaniem czegoś bliżej:tak: pod warunkiem ze szukasz kochana a nie o szukaniu myślisz:eek: bo szukasz tak? i jak znajdziesz to opijemy picolo nową pracę ;-)

Gosia mój S też zaczyna dziś urlop -ale się wylenimy:-) przyniósł do domu jakąś grę na kompa i w sumie dobrze bo ja śpię, marudzę, jęczę i znowu śpię a S pokornie gra i potakuje a czy słyszy to już nieważne:-p

Angelka123 ja przestałam sie bać -nie nękają mnie koszmarne sny jak ostatnio:tak: wtedy mi się śniło co chwila że coś jest nie tak -to było okropne a teraz mam brzuchate sny więc wiem że wszystko jest i będzie ok:-) pokonaj strach -jakimkolwiek sposobem i wtedy będzie łatwiej:tak:

Ola PM oczywiście że Cię pamiętam -taki niespokojy duszek jesteś? jak fasolka wyskoczy to się ustatkujesz kochana i wtedy osiądziesz gdzieś na stałe:-) czdkam na dobre wieści

Ilonka jakie odejście dobre:eek::eek::eek: ułożę to sobie po swojemu -przytulanki są najfajniejszą rzeczą na świecie -więc nie przytulacie się bo jest może ta cyto -dowiesz się jak zrobisz badania bo może jej już nie ma -jak nie ma wtedy przytulanki na maksa -nie ma badań nie ma przytulanek:confused2::confused2::confused2::confused2: nie -nie kumam :-)

Ps czy wy się też brzydzicie pająków bo ja zoraj prawie zeszłam jak mi po ścianie zachrzaniał -wiem że to wróży szczęście ale to zczęście zostało zmiecione przez S kapciem z komentarzem "jaki wielki" :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Agniesia82 wiem ż nie wolno duphastonu przy złych próbach wątrobowych brać np. A to chyba ważne. Musisz gina zapytać -dla mnie to ciężka sprawa dla organizmu bo musi za dwoje działać a wątroba mimo wszystko to filtr. Ale nie wykluczam że to nie ma znaczenia i leki mozna np dopochwowo brać.:tak:

:tak: Właśnie dostałam luteinę dopochwowo :tak::tak:to chyba mogę :eek:

cześć
musiałam odespać wczorajszy dzień i dopiero co wstałam :)

Olcia, egzamin mam o 11, ustny, z pielęgniarstwa specjalistycznego, czyli dużo kardiologii, trochę naczyniówki i trochę ostrych stanów zagrożeń życia.
Daj znać czy udało ci się załatwić endokrynologa

Agatko, nie jest do końca tak jak piszesz, chyba źle mnie zrozumiałaś :) My przytulamy się kiedy chcemy, ale tylko w czasie dni niepłodnych :) I nie tylko to jest spowodowane tym, ze nie wiem na jakim jestem etapie CMV tylko dlatego, ze o dziecko planowaliśmy od początku starać się w styczniu tak jak już kiedyś pisałam, bo do grudnia mam umowę w moim szpitalu która dla mnie jest ważna, jeśli mi ją przedłużą to możemy się starać bez obaw. Może to podejście wydaje się komuś śmieszne, ale dla mnie jest bardzo ważne, bo dobrze zarabiam i nie chcę tego stracić. A stabilizacja finansowa niestety jest konieczna przy planowaniu rodziny.

Agnieszka co u ciebie, bo ostatnio tylko się witasz a nic nie piszesz o tym jak się czujecie??

Agniesia 82 twoje wyniki aspat i alat nie są na takie złe, wystarczyło ze dzień wcześniej zjadłaś dużą kolacje albo coś pieczonego, ciężkostrawnego i już wyniki lecą w górę. Tak poza tym jak pijesz np. kawę i to regularnie, to też może być powodem wzrostu, stres tak samo.
Idź z wynikami do lekarza na pewno ci powie co i jak

Widzę, ze bobas Karolinki rośnie pięknie i tak trzymać :) Bardzo mnie cieszą takie wiadomości :)

pozdrawiam was serdecznie, wpadnę wieczorkiem

reklama
Dzień dobry:-)
Dzidzia póki co stoi po stronie mamusi, bo nie ma innego wyjścia :-D
:-D:-D:-D

Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No jaki mądry chłopak na polityka się nadaje :-D

Najnowsze wieści od Naszej Karoli:
Dostała zastrzyk, krwiak sie rozszedł ale dalej jest na dole macicy. Może wyjdzie sam. Karola poleży do przyszłego tygodnia w szpitalu.
No to dobrze, niech szybko wraca.

kinguś - chyba mój K, zapomniał, co wczoraj obiecał:( Więc póki co króliczka nie ma!
A ja myślałam, że już tulisz króliczka ;-)

Hej Dziewczyny. To ja - Przyszła_Mamusia.
Podejrzewam że już mnie tu nikt nie pamięta tak dawno mnie nie było..
No nie przesadzaj ;-);-);-)

od dziś mam już urlop :) jupi
jeszcze tylko w poniedziałek egzamin i jak będzie zdany to będę się byczyła 2,5 tygodnia :)
Udanego urlopu:tak:

Maluch Karoli ma 1 cm:-):-):-):-):-)
Kinguś czekam na wieści z porodówy -normalnie masz mi w trakcie smsa przysłać:-) -bo naturalnie rodzisz prawda? my mamy ciekawie -będziemy się męczyły z uśmiechem na ustach;-)
Ps czy wy się też brzydzicie pająków bo ja zoraj prawie zeszłam jak mi po ścianie zachrzaniał -wiem że to wróży szczęście ale to zczęście zostało zmiecione przez S kapciem z komentarzem "jaki wielki" :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Super:-)
Na pewno się odezwę, proszę zostaw mi tel na priv. Rodzić chce naturalnie ;-)
A co do pająków to mi kiedyś do wanny wskoczył i szybko z niej wyleciałam.
Podobno to się zmienia jak się dziecko rodzi tzn. brzydzisz się robaków ale musisz sama je zabijać w obronie maluszka :-D

Do góry