reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hmmmm......a ja po seksie trzymałam nogi w górze.......:-D:-):tak:;-) i poducha pod pupe też była......
ale chyba nie tylko ja zachowywałam się jak wariatka...przyznawac się tu zaraz, która jeszcze...
no i mam zamiar w ten sam sposób zafasolkować i tym razem.......:rofl2:

reklama
hmmmm......a ja po seksie trzymałam nogi w górze.......:-D:-):tak:;-) i poducha pod pupe też była......
ale chyba nie tylko ja zachowywałam się jak wariatka...przyznawac się tu zaraz, która jeszcze...
no i mam zamiar w ten sam sposób zafasolkować i tym razem.......:rofl2:

To ja się przyznam, że trzymam podusię pod pupą... :zawstydzona/y: ... :laugh2: ... :zawstydzona/y:

Dla nas idealna :-):-) jeszcze oczywiście są też tam perypetie przyjaciółek bohaterki, męża, teściów, matki - super, mam nadzieję, że Tobie Kasiu też będzie się podobała :shocked2::tak:

Ja też przy jednaj owulce brałam nogi do góry i wtedy zadziałało :-):-)

empik.com - Emma pragnie dziecka - Sinead Moriarty- 13.99zł w Empiku chyba najtaniej.

A w ogóle dziewczynki jeśli któraś jest chętna to mogę przecież wysłać np. za pobraniem, bo przecież już mi niepotrzebna ta książka, trochę tylko używana :zawstydzona/y:
Ja już kupiłam drugą część :-)

Witam,
Sonita normalnie muszę sobie kupić tę książkę.
Karolcia witaj, dobrze, że już jesteś w domu.
Ilonka gratuluje zdanego egzaminu.
Ewelina trzymam kciuki za wizytę u lekarza, a czemu masz się bać jazdy autem, to sama przyjemność.
Widzę, że dziś jest całkiem zabawnie u nas, idę po kawę i zaraz wracam. :-)

no... u mnie tylko z nogami zadziałało.....po 4 miesiącach staranek ......
opowiem Wam...
zaraz po przytulanku kazałam mojemu Z. usiąść na łóżku....i połozyłam mu nogi na ramionach...jak na fotelu gin. i tak przez jakieś 30 minut ogladalismy film......a po 2 tychodniach piękne dwie krechy.....więc to działa!
:rofl2::tak:

a ja polecam ksiązkę "Cieńka różowa kreska".....boki mozna zrywać.....i o "nogach w górze" też tam jest.......!
http://www.lideria.pl/Cienka-rozowa...ogsted/sklep/opis?nr=82872&id=12g1y3BBFpBuI#o

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki!
Widzę, że dobry nastrój u Was, bardzo mnie to cieszy. Ja jestem strasznie zestresowana, bo musi dzisiaj przejśc największy w moim życiu przekręt na studiach, bo inaczej mnie wywalą...i żadnej obrony za 6 dni nie będzie...
A co do trzymania nóg w górze, to moja znajoma tak przez przypadek zaszła, bo nie planowała. A u nas, tez przez przypadek i to chyba była pozycja na pieska...
Kupiłam sobie wczoraj okazyjnie duuużo kwasu foliowego, 250 szt, za 21 zł, skład taki sam jak folik, ale dużo bardziej opłacalny :)

reklama
Do góry