reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

kaasiorek84 ja o Raszei nie słyszałam opinii natomiast o św Rodzinie same złe rzeczy. Słyszałam że jeszcze na Lutyckiej jest fajnie. Na Polnej jest hurtownia, ale mi chodzi o to że jeśli coś by się działo z dzieckiem to będzie miało fachową opiekę. Ja też pójdę do szkoły rodzenia obowiązkowo :-)
Ja zawsze mówiłam że sobie załatwię cesarkę... ale odkąd jestem w ciąży to mi się troszkę w główce poukładało i bede rodzic pewnie naturalnie...

reklama
w tym tygodniu mam ambitny plan wziąć się za mgr :-D ale spotkanko w formie relaksu zawsze się przyda:-p

ja chodzę do dr Pawła Ratajczaka na Tęczowej, a Wy Losek i Kaasiorek?

Swoją drogą jakbym Ci nie powiedziała Kasiu, że Cię postarzam to byś nie zauważyła:-p

coraz bardziej zastanawiam się nad jakąś aktywnością dla kobietek w ciąży-joga czy coś...

No ja polecam joge u Marii Stróżyk , tam chyba tez jest szkola rodzenia i ponoc sa fajne zajecia dla kobiet w ciazy na basenie "HERA" jak wpiszecie w necie to wyskoczy, moja kolezanka chodzila i strasznie polecala.
Mi niestety na razie lakarz zabronil... :sorry::sorry:

Ja chodze do dr Derwicha no i teraz zaczelam do dr Puacza. Obydwoje prcauja na Polnej.

Witam przeczytałam to co dzisiaj naskrobałyście w ciągu dnia i trochę wam zazdroszcze bo tu wesoło było mimo że trochę "gówniany temat":-D:-D:-D a ja same stresy w pracy mam ostatnio

Ilonka też to zauważyłam ale wiecie co ostatnio patrzyłam na brzuszki styczniówek 2010 i dużo kobitek się od nas zmyło i tam poszły:tak: Np. dormark myślę skądś Cię kojarze i potem patrze a ona na liście lutówek widnieje:-)
Patrycja muszę ci powiedzieć że ja też jestem na obu forach staram się być tak samo aktywna u styczniówek i lutówek Stało się tak dlatego że zawsze miałam bardzo nieregularne cykle i różnica między terminem z OM a USG wynosi ponad 3 tygodnie raz lekarz mówił że urodzę w styczniu a raz że w lutym i tak się miotałam po tych forach i zadomowiłam się na obu.Ale musze przyznać że u lutówek jest bardzo swojsko i wesoło:-D

Lutóweczki witam się i żegnam jednocześnie :) u nas ok, ale dziś przez pół dnia pobolewał mnie dołem brzuch,,, mam nadzieje,że to nic poważnego,,, w poniedziałek mam wizyte i USG połówkowe,,, zobaczymy,,
Przyjemnego wieczoru życzę :) Buziaki

Witam przeczytałam to co dzisiaj naskrobałyście w ciągu dnia i trochę wam zazdroszcze bo tu wesoło było mimo że trochę "gówniany temat":-D:-D:-D a ja same stresy w pracy mam ostatnio

Patrycja muszę ci powiedzieć że ja też jestem na obu forach staram się być tak samo aktywna u styczniówek i lutówek Stało się tak dlatego że zawsze miałam bardzo nieregularne cykle i różnica między terminem z OM a USG wynosi ponad 3 tygodnie raz lekarz mówił że urodzę w styczniu a raz że w lutym i tak się miotałam po tych forach i zadomowiłam się na obu.Ale musze przyznać że u lutówek jest bardzo swojsko i wesoło:-D

Ja jestem w identycznej sytuacji termin z okresu mam na 10.01 ale Lekarz pow,ze moze to byc nawet 3 tyg pozniej ze wzgledu,ze byla pozno owu... i dziecko jest tak by 3 tyg mlodsze.

Tez bylam kilka razy u styczniowek ale jakos sie tam nie zadomowilam a 2 forow nie jestem w stanie ogarniac, to za duzy wyczyn dla mnie :-)

Ja jestem w identycznej sytuacji termin z okresu mam na 10.01 ale Lekarz pow,ze moze to byc nawet 3 tyg pozniej ze wzgledu,ze byla pozno owu... i dziecko jest tak by 3 tyg mlodsze.

Tez bylam kilka razy u styczniowek ale jakos sie tam nie zadomowilam a 2 forow nie jestem w stanie ogarniac, to za duzy wyczyn dla mnie :-)
mój termin z OM to też 10styczeń a z ostatniego usg 4 luty ale narazie ogarniam oba fora, jak wracam z pracy to nic innego nie robię tylko was czytam:-)

Ja nie ograniam :crazy::crazy::crazy:
Bo mi tu kur... w tym mieszkaniu u brata tak interenet bezprzewodowy chodzi,ze czeka 5 min zanim mi sie kolejna strona postow otworzy.

Ja nie ograniam tego glownego fora juz nie mowiac o pozostalych podforach!! typu.. dolegliwosci, zakupy itd :p

Ej..............:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry