reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja tez bym chciała piersia karmic, ale mam 2 duze i 1 małą tommee tippee oraz 1 dużą i 1 małą aventa. Nie zastanawiałam sie czy potrzebuje tyle czy nie, po postu kupilam i juz z głowy.

No to ja chyba przegięłam bo mam 2 małe i 2 duże Fisher Price i do tego 3 duże i 1 małą Tommee Tippee... Ale to tak w sumie niechcący wyszło....:sorry:

reklama
dziewczyny czy kupujecie podgrzewacz ja juz dość dawno znalazłam taki, co o nim sadzicie...
**PODGRZEWACZ - WSZYSTKIE BUTELKI - DO DOMU I AUTA (686127739) - Aukcje internetowe Allegro

Ja właśnie taki podgrzewacz będę miała gdyz bardzo mi zależy na tej przejściówce do auta. Pamiętam jak pracowałam w restauracji ile ludzi prosiło mnie żeby jakoś podgrzać np. słoiczek z jedzonkiem dla dzidzi. Ja jestem z tych co nie lubia się prosić więc taki podgrzewacz na wyjazdy się przyda :)))

I ja powoli kończę kompletowac wyprawkę. We wtorek dostałam wielkie pudło ubranek od koleżanki po jej 2 córkach, na razie do rozm 74. Potem obiecała sukcesywnie co jakiś czas większe przywozic. Poprałam już też wszystko, wykorzystałam ładną pogodę. Teraz najgorsze - prasowanie. No i w końcu się zmobilizowałam i odwiedziłam "mój" szpital, zapisałam co mam zabrac i chyba pora powoli kupic coś dla siebie do szpitala :confused2: i powoli myślec o spakowaniu torby. Choc jakos nie dociera do mnie że to już 8 miesiąc:shocked2: Strasznie szybko mi lecą te tygodnie.

no ja też mam już prawie wszystko! z większych zakupów to tylko zostało łóżeczko i wózek, no i parę pierdół dla siebie i dzidzi :-), ale to już na serio takie drobne rzeczy!

Na allegro od mamo-tato kupiłam 2 komplety pościeli i o ile jeden (różowy) jest super fajny, tak drugi (żółty) na zdjęciach miał bardziej wyraziste kolory! taki jakiś wyblaknięty jest, a jeszcze go nie prałam :-( nie wiem, może to tylko moje odczucie, może jak założę na łóżeczko, to będzie zupełnie inaczej wyglądało!
a i moja koleżanka strasznie się dziwi, że ja wszystko piorę i prasuję, bo ona, np. z pościeli to prała tylko poszewkę! a ja zamierzam prac wszystko co mi przyszło, cały komplet, łącznie z ochraniaczem, rożkiem itp. bo to strasznie "śmierdzi" nowością

Ja obiecałam to się pochwalę, dostałam w końcu ten biały rożek i przy okazji kupiłam jeszcze prześcieradło do kołyski
obraz 007 [50%].jpg obraz 009 [50%].jpg
A to moje dwa rożki, myślę że teraz mam dosyć:
obraz 023 [50%].jpg
No i jeszcze zdjęcie kołyski w orginale:
obraz 006 [50%].jpg

reklama
Hej!:) Widzę,że zaczynacie już prać ciuszki. Zastanawiałam się,kiedy zacząć to robić. Trochę dostałam " w spadku", trochę kupiłam. Dużo znalazłam w sklepach z używanymi ciuchami. Naprawdę super,że jest takie wyjście,bo często te ciuszki są niezniszczone, dobrego gatunku, no i tanie w porównaniu z nowymi. Tak czy inaczej,chyba wezmę z Was przykład, poczekam na słoneczny dzień i w końcu zrobię to upragnione pranie:D Nie mogę się doczekać widoku tych maleńkich portek,czy śpioszków na suszarce :) Pozdrawiam!! :)

Do góry