reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Znachorka Przykro mi, widocznie takie ma podejście do życia. Dziwne jak dla mnie, ale niektórych nie da się naprostować, wytłumaczyć. Do tego potrzeba umiejętności słuchania i pokory i odrobiny samokrytyki. A może przed odejściem napisz do niej szczery list-wiesz bez zbędnego jadu-, ale taki, w którym dokładnie opiszesz co czujesz. A potem czekać na efekty... Nie wiem czy dobrze radzę... ale wiem, że czasem ciężko kogoś wysłuchać, ludzie zamykają się słowa innych. A taki list... nikt Ci nie przerwie, zawsze można do niego wrócić, a słowo utrwalone ma podwójną moc rażenia...

Dzień dobry Laseczki :-)

Kejt, aż zrobiłaś mi ochotę na córusię :-p:-p

Znachorko a jeśli można spytac to co mama kazała Ci dokładniej zrobić? Trudna sytuacja...

A tak w ogóle to ja już w końcu usiądę na dupsku w pokoju i będę klikała na forum, bo wczoraj już byłam tak wymęczona tymi dniami, że padłam na pysk wieczorem... wyspałam się i dzisiaj robię wielkie NIC :-) Przejechałam się niepotrzebnie wczoraj znów 200 km do szkoły i pocałowałam klamkę od dziekanatu.... "wyjątkowo nieczynne" ...Moje kur*y chyba wszędzie było na polu słychać haha:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I chciałam przywitać nowe Lutóweczki, bo widzę, że nam się grono powiększyło :-)

Dzień dobry Laseczki :-)

Kejt, aż zrobiłaś mi ochotę na córusię :-p:-p

Znachorko a jeśli można spytac to co mama kazała Ci dokładniej zrobić? Trudna sytuacja...

A tak w ogóle to ja już w końcu usiądę na dupsku w pokoju i będę klikała na forum, bo wczoraj już byłam tak wymęczona tymi dniami, że padłam na pysk wieczorem... wyspałam się i dzisiaj robię wielkie NIC :-) Przejechałam się niepotrzebnie wczoraj znów 200 km do szkoły i pocałowałam klamkę od dziekanatu.... "wyjątkowo nieczynne" ...Moje kur*y chyba wszędzie było na polu słychać haha:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I chciałam przywitać nowe Lutóweczki, bo widzę, że nam się grono powiększyło :-)

I słusznie kochana, weź daj se luz i odpocznij trochę :) Kurczę, ale z tym dziekanatem to ja bym chyba tą klamkę pogryzła. H.. że bym zęby połamała, przynajmniej by mi ulżyło :p Ale Ty masz ładne uzębienie paszczy więc nie warto ryzykować ;) Trza im było zasadzić inteligentego kopa :p A co!

Znachorka - ja myślę że rzeczywiście nie ma co bić piany już i wyprowadzka jest dobrym pomysłem... gwarantuje Ci że to samo poprawi wasze stosunki jak bedziecie dalej od siebie odsapniecie. Badz dobrej mysli... Ściskam!

I słusznie kochana, weź daj se luz i odpocznij trochę :) Kurczę, ale z tym dziekanatem to ja bym chyba tą klamkę pogryzła. H.. że bym zęby połamała, przynajmniej by mi ulżyło :p Ale Ty masz ładne uzębienie paszczy więc nie warto ryzykować ;) Trza im było zasadzić inteligentego kopa :p A co!

Haha aż sobie to wyobraziłam :-):-) Może by mi się jeden trochę wyprostował:-D
Jutro jeszcze kurrr muszę tam jechać :crazy:matko boska jak mi się już nie chce.... :-p

:-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d

Nie ciesz się tak, bo we wtorek mam USG i a nóż się okaże, że ten siusiak w 16 tyg był pępowiną ! :-D :cool2: Kurde tak bym chciała wiedzieć już na 100% co jest między tymi nóżkami małymi :-p:-p

Dzień Dobry Kochane Aniołeczki! I jak tam wasze sny? Było pikantnie? Bo u mnie za cholerkę nie chciał mi się przyśnić żaden sexi men:-D No ale jakoś dotrwałam do ranka:-D Ogólnie to wcinam sobie kanapeczki i zauważyłam, że nazbierało się tyle ubranek od cioć itp. że wypadałoby już je poskładać i wyprasować chociaż z wierzchu:sorry:Dzisiaj słoneczko wyszło... w koońcu nadzieja na lepsze życie:-D

reklama
Nie ciesz się tak, bo we wtorek mam USG i a nóż się okaże, że ten siusiak w 16 tyg był pępowiną ! :-D :cool2: Kurde tak bym chciała wiedzieć już na 100% co jest między tymi nóżkami małymi :-p:-p

Ja tak samo, ja mam dopiero 22 października i tez coś czuję, że albo nam dupkę pokaże, albo nie będzie wiadomo:-D Ty przynajmniej kochana masz jakiś procent podany, że to chłopczyk:-D

Do góry