reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

pojechalam rano na car boot i wrocilam z ogromna torba ciuszkow dla dzidzi. samych bozonarodzeniowych wdzianek z reniferami i balwankami mam chyba z 5 :tak: i znowu prawie za grosze, np 4-5 rzeczy za £1.

ja też się dzisiaj obkupiłam na car boot. Zmarzłam trochę ale warto było
a gdzie fotki dziewczynki???

reklama
ale za to moge sie pochwalic, ze wczoraj kupilam fajowy kocyk dla malej...strasznie miluski.... i ramke z 2 miejscami na zdiecie i forma do odbicia stopki albo raczki.....wiec jestem zadowolona....;-)

A gdzie to mozna dostać? Fajnie byłoby pokazać za kilka lat dziecku jakie było malutkie:tak:
ja kupilam w tkmax za 17Ł tyly tez z trzema miejscami na raczke nozke i zdiecie i traz zaluje, ze tamtej nie wziela byly chyba za 20Ł wzielam ta mniejsza bo mylsalam, ze ona wlasnie ma miejsce i forme na nozke i raczke a wdomu sie skumalam, ze jest toszke inaczej...no trudno...

BanAna- mam takie same kapciuszki te bezowe taz z car boot-a :tak:

reklama
Do góry