R
rouż
Gość
Ja uzywalam ale jak nie bylam w ciazy i nie bylam po porodzie. Jak mialam nawaracajace infekcje kiedys to pomagalo.taka mała ciekawostka dotyczaca tantum rosa zauwazylam tzn AniaSm cos wspomniala o buteleczce do aplikowania tego tez płynu Tantum Rosa, irygator, 500 ml, 1 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie moze ktoras mamuśka uzywala ?
Thea tez dobrze pisze, ze moze sie to przydac zewnetrznie zamiast butelki z dziubkiem

Super!!!a mnie dzis odwiedziła koleżanka i patrzcie co znowu dostałam.....
więc znowu czeka mnie pranie i prasowanie.... w piątek kupiłam dosłownie 2 pajace, 2 spiochy, 3 body z długim rękawkiem no i wyprawke bo reszty mam az nadto a chciałam miec tez coś nowego....
Sliczne
Swinka jest rewelacyjna!była u mnie koleżanka...poszła fama, że dziewczynka, wiec zaczęło się szaleństwo ubrankowe. Całą torbę dostałam, na szczęście upraną w loveli i uprasowaną
Mam nadzieję, że urodzę szybko, bo jak mi przyjdzie przebierać dzidzię za dynię na oddziale noworodkowym, to zamkną mnie w wariatkowie
![]()
A ja czekam na kuriera z paczka z drobiazgami dla mnie i maluszka. Paczka jedna nadana w piatek druga w sobote. Mam nadzieje, ze dzis beda obydwie...
poszła fama, że dziewczynka, wiec zaczęło się szaleństwo ubrankowe. Całą torbę dostałam, na szczęście upraną w loveli i uprasowaną
Od jutra rozpoczynam zbiórkę "do skarbonki na szczepionki" :-(