Dziewczyny ktore z Was zamierzaja uzywac zamiast zwyklego spirytusu do pepuszka tego LEKO??i ktory lepszy Leko, saszetek, 100 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie lub Leko, zestaw iniekcyjny, 50 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie ?? i czy ktoras z Was robila zakupki przez net(zamawiala leki)w tej aptece dbam o zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl ??
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
BanAna śliczne ciuszki 
dziewczynki znalazłam ciekawą stronkę może któejś się przyda:
za0.pl: oddam za darmo | przyjmę za darmo

dziewczynki znalazłam ciekawą stronkę może któejś się przyda:
za0.pl: oddam za darmo | przyjmę za darmo
Dziewczyny ktore z Was zamierzaja uzywac zamiast zwyklego spirytusu do pepuszka tego LEKO??i ktory lepszy Leko, saszetek, 100 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie lub Leko, zestaw iniekcyjny, 50 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie ?? i czy ktoras z Was robila zakupki przez net(zamawiala leki)w tej aptece dbam o zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl ??
u mnie na liscie do szpitala jest Leko, mam miec ze soba 5szt., ja kupilam w zwyklej aptece 5 podwojnych 5zl czyli za sztuke 1zl. Patrzylam na allegro, jakos nie roznilo sie cenowo a wrecz czasem drozej.

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny ciuszki sliczne!!!! :-):-)
Iza ja mam stroj tygryska, i tak sobie mysle ze szkoda ze nie mieszkamy blizej bo slodko by sie dzieciaki prezentowaly razem na zdjeciach :-):-)
Iza ja mam stroj tygryska, i tak sobie mysle ze szkoda ze nie mieszkamy blizej bo slodko by sie dzieciaki prezentowaly razem na zdjeciach :-):-)
katrenki
Fanka BB :)
takie male zooDziewczyny ciuszki sliczne!!!! :-):-)

_Roszpunka_
a ja tak sobie czytam i przypomniało mi się że miałam wkleićć mój strój kotka...

katrenki
Fanka BB :)
jak tak dalej pojdzie to te nasze dzieciaczki beda mialy jakies zachwiania tozsamosci....a ja tak sobie czytam i przypomniało mi się że miałam wkleićć mój strój kotka...
![]()

zrobimy fotomontaż
już sobie wyobrażam, jak się wszystkie rozpakujemy, taki wielki kolaż ze zdjęć maleńśtw

reklama
_Roszpunka_
taaaa heheh kotki małpki , tygryki , pandy , krówki , renferki... hahajak tak dalej pojdzie to te nasze dzieciaczki beda mialy jakies zachwiania tozsamosci....![]()
takie małe zoo