reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
jak tak dalej pojdzie to te nasze dzieciaczki beda mialy jakies zachwiania tozsamosci....:-D

No u mnie bedzie ciezko z ta tożsamością.... Reniferek, tygrysek, panda, miś, dinozaur, krówka, żyrafa :-D

zrobimy fotomontaż :-D
już sobie wyobrażam, jak się wszystkie rozpakujemy, taki wielki kolaż ze zdjęć maleńśtw :tak::-D

hehe nie ma problemu :-)

a co do kolazu zdjec to jestem za :tak::tak:

a ja tak sobie czytam i przypomniało mi się że miałam wkleićć mój strój kotka...:zawstydzona/y:
p1080194b.jpg

Piękny, robi wrażenie :-)

Ale macie fajowe te ubranka! Chyba sie wybiore na zakupy w poszukiwaniu czegos zabawnego :-)

dzis przyszła moja pościel jest cudowna..... no i zamówiłam materacyk :-)
któras pisała że malenstwo powinno leżeć najpierw na kokosie tak?? a kiedy zmieniamy na grykę???
Helena czekamy na fotki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak tylko założę na łóżeczko(które na razie nie jest jeszcze skonczone) to wstawię fotki... na razie mogę posłac linka....
kolor niebieski-księżyc
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (769819850) - Aukcje internetowe Allegro
juz któraś z dziewczyn ma taką posciel....

Helena - mnie też urzekła ta pościel tylko moja jest seledynowa (mis na księżycu) i chyba jeszcze Kamcia taką ma. Muszę sie mocno powstrzymywać żeby juz jej nie ubrać narazie czeka wyprana i wyprasowana.

reklama
Do góry