reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

taka mała ciekawostka dotyczaca tantum rosa zauwazylam tzn AniaSm cos wspomniala o buteleczce do aplikowania tego tez płynu Tantum Rosa, irygator, 500 ml, 1 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie moze ktoras mamuśka uzywala ?
Ja uzywalam ale jak nie bylam w ciazy i nie bylam po porodzie. Jak mialam nawaracajace infekcje kiedys to pomagalo.
Thea tez dobrze pisze, ze moze sie to przydac zewnetrznie zamiast butelki z dziubkiem:tak:
a mnie dzis odwiedziła koleżanka i patrzcie co znowu dostałam.....

więc znowu czeka mnie pranie i prasowanie.... w piątek kupiłam dosłownie 2 pajace, 2 spiochy, 3 body z długim rękawkiem no i wyprawke bo reszty mam az nadto a chciałam miec tez coś nowego....
Super!!!

Sliczne

była u mnie koleżanka... :-D poszła fama, że dziewczynka, wiec zaczęło się szaleństwo ubrankowe. Całą torbę dostałam, na szczęście upraną w loveli i uprasowaną :tak: Mam nadzieję, że urodzę szybko, bo jak mi przyjdzie przebierać dzidzię za dynię na oddziale noworodkowym, to zamkną mnie w wariatkowie :cool2:
Swinka jest rewelacyjna!

A ja czekam na kuriera z paczka z drobiazgami dla mnie i maluszka. Paczka jedna nadana w piatek druga w sobote. Mam nadzieje, ze dzis beda obydwie...

reklama
boskie sa te ciuszki:-)bedziesz mogla bobaska przebierac na switea super:-)
Skończyłam z zakupami jak zorientowałam się w cenach szczepionek :wściekła/y: Od jutra rozpoczynam zbiórkę "do skarbonki na szczepionki" :-(
ja chyba tez zaczne juz zbierac bo troche one kosztuja...
była u mnie koleżanka... :-D poszła fama, że dziewczynka, wiec zaczęło się szaleństwo ubrankowe. Całą torbę dostałam, na szczęście upraną w loveli i uprasowaną :tak: Mam nadzieję, że urodzę szybko, bo jak mi przyjdzie przebierać dzidzię za dynię na oddziale noworodkowym, to zamkną mnie w wariatkowie :cool2:

sliczne ciuszki..dynia najfajniejsza...ale pisalas ze masz plan urodzic 24pazdziernika wiec zdazysz ubrac corke w dynie:-)

Boskie są te ciuszki!!! Świnka the best!!!:-D:-D

Wlasnie dotarla do mnie buteleczka TT, szczotka do czyszczenia butelek i smoczkow, termometr kapielowy-zolta kaczuszka i rajstopy ciazowe relaksacyjne 40den. Jestem bardzo zadowolona. Takie drobiazgi a jak ciesza :)))

A wczoraj przywiozlam sobie od kolezanki pozyczony sterylizator-nawet nie wiem jakiej firmy i laktator. Laktator nowka, nawet nie uzywany, ale nie reczny ale elektryczny i nie Avent ale Baby Ono...ale tez sie przyda :) Porownam ktory lepiej sciaga-moj Tugi gaja, czy jej i tego bede uzywac :)

to ja musze zmienic koleżanki :))) Iza ta twoja to przesadziła :))) wyprane i wyprasowane :))))
a ja wczoraj kupiłam pakę ubrań 54 szt na allegro od 0 do 6 m-cy, stwierdziłam, że jednak wolę miec więcej i nie prac tak często niż mniej :)))
kurcze jeszcze musze wanienkę i stelaż kupić

sliczne ciuszki..dynia najfajniejsza...ale pisalas ze masz plan urodzic 24pazdziernika wiec zdazysz ubrac corke w dynie:-)

plan zawsze może się nie udać :baffled::tak:

oczy mi zwilgotniały... pierwsze święta z pierwszym dzieciaczkiem są naprawdę wyjątkowe :tak::tak: u mnie w domu tak świątecznie, syn ćwiczy na pianinie kolędę, tylko choinki brakuje, a teraz jeszcze te ciuszki :eek:

reklama
Do góry