Klara M
Fanka BB :)
A ja bez wkladki czuje sie jakbym byla naga.
Bardzo sie przyzwyczilam i jak czasem zapomne wlozyc i mi sie pozniej przypomnie to robie sie nerwowa i mysle tylko o momencie, kiedy ja wloze.
Ja mam uczulenia na wkladki i dlatego nie zmieniam juz rodzaju, ktorego uzywam od zawsze. Nawet nie kupuje zadnych nowosci, nic.
Ja też muszę mieć wkładkę, bo inaczej czuję się naga jak Karoli
ale mam schizy co to czystości i bardzo dużo tych wkładek zużywam, praktycznie każda wizyta w wc, nowa wkładka....nawet jakbym nie musiała iść za potrzebą zbyt długo to włącza mi się potrzeba pójścia by zmienić...Nigdy nie łapałam przed ciążą infekcji, jedynie coś teraz na końcówce....
No a co do czopu- to też oglądam i wkładkę i papier toaletowy jak szalona...
dzięki za filmik ale i tak nadal mam wątpliwości czy czop mi odchodzi... ja mam od kiedy nie biore luteiny dopochwowo mało upławów,ale ostatnio czasem wyleje się takie coś- gęściejsze niż mleko ale nie ciągnie się i jest albo białawe albo żółtawe...
niech już będą wyniki tego posiewu bo zaczynam intensywnie myśleć czop czy nie czop...?
Lilka gratulacje dla koleżanki....
dziecię raczej drobne ale chyba nie malutkie.... dzieci urodzone w terminie to ponoć norma od 2800-3500.... hmmm
Ostatnia edycja:

Jak wiem, że zachwile coś ma zaboleć, to nawet mnie nikt nie zdąży dotknąć, a mnie już boli
Pewnie spotkam się zaraz z krytyką, ale takie jest moje zdanie